Şanlı Hangi Takıma Gidiyor?

Şanlı Hangi Takıma Gidiyor?

Özlü, Tuncay'ın yeni sezonda Stoke City forması giymesinin zor olduğunu söyledi. Peki o zaman Tuncay hangi takıma transfer olacak?

Sabah.com.tr Tuncay Şanlı'nın menajeri Hakan Özlü'ye ulaştı. Çok özel açıklamalar yapan Özlü, Tuncay'ın yeni sezonda Stoke City forması giymesinin zor olduğunu söyledi. Peki o zaman Tuncay hangi takıma transfer olacak?

 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de pek de parlak olmayan bir sezon geçiren Tuncay Şanlı, Türkiye'ye döndü.

 

Şu an ailesiyle birlikte tatile çıkarak, dinlenmeye çekilen Tuncay'ın menajeri Hakan Özlü, sabah.com.tr'nin sorularını yanıtladı. Özlü, "Tuncay Stoke City'de çok mutsuz, kötü bir sezon geçirdi bunu kimseden saklayacak değiliz" dedi ve "önümüzdeki sezon Tuncay'un Stoke City'de kalması zor görünüyor" diye konuştu.

 

Hakan Özlü, Tuncay'ın Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya "kesinlikle ama kesinlikle Türkiye'ye dönmeyecek, askerlik süresini doldurdu ama problem bu değil, Tuncay futbol hayatına yurt dışında devam etmek istiyor, Stoke City'den ayrılabilir, Premier Lig'den başka takımlardan da teklif var, ama illa Premier Lig olacak diye bir şart da yok, İngiltere olmazsa Almanya'ya gidebilir, Tuncay'ın bir yere gideceği söz konusu ancak o yer kesinlikle Türkiye değil" dedi. Tuncay'ın menaceri ayrıca yıldız futbolcuya ne Fenerbahçe'den ne de Galatasaray ya da Beşiktaş'tan bugüne kadar hiçbir teklif gelmediğini söyleyerek, "Tuncay'ın çevresi, arkadaşları, dostları, Fenerbahçe'ye yakın isimler ona sürekli Fenerbahçe'ye dönmesi konusunda ısrarda bulunuyor fakat bize bugüne kadar Fenerbahçe yönetiminden herhangi bir teklif gelmedi, hiçbir Fenerbahçeli yöneticiyle görüşmemiz olmadı" diye konuştu.

 

FENER'E DÖNMÜYOR, WEST BROMWHİC'E GİDİYOR

 

Bu arada sabah.com.tr olarak aldığımız istihbaratlara göre Tuncay, Stoke City'den ayrılarak İngiltere Championship liginde şampiyon olarak Premier Lig'e yükselen West Bromwich Albion takımıyla anlaştı.

 

Etiketler :