Şanlıurfa'da polis aracına saldırı

Şanlıurfa'da polis aracına saldırı

Şanlıurfa'nın Akabe mevkiinde polis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi.

Şanlıurfa'da polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada, aracın camlarının kırılması sonucu 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Şanlıurfa-Gaziantep yolu Akabe mevkisinde bölge trafiğe ait bir aracın geçişi esnasında patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle aracın camlarının kırılması sonucu 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Vali Yardımcısı Şenlik: İkisinde de sıkıntımız yok, büyük geçmiş olsun

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, polis aracının geçişi esnasında meydana gelen patlamada yaralanan polislerin durumunun iyi olduğunu belirtti.

Şenlik, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralı polisi ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastaneden çıkışta AA muhabirinin sorusu üzerine Şenlik, ''Arkadaşlarımızın birisi 500 yataklı hastanede biri de bu hastanede tedavi görüyor. İkisinde de sıkıntımız yok, büyük geçmiş olsun. Büyük bir kaza atlattık'' dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini aktaran Şenlik, ''Arkadaşlarımız olayın ne olduğuna dair araştırmalarını sürdürüyor. Herhangi bir bilgiye ulaşırsak sizlerle paylaşırız'' diye konuştu.

20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı da olay yerine gelerek emniyet yetkililerinden bilgi aldı.

Bu arada patlamanın yaşandığı bölgeyi çembere aldıktan sonra ara sokaklarda araştırmalar yapan polis ekiplerinin 1 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Öte yandan olayın etkisiyle lastiği patlayıp, camları kırılan araç olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından emniyet otoparkına çekildi.

AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.