Şansal Büyüka kiminle ekrana dönüyor?

Şansal Büyüka kiminle ekrana dönüyor?

Şansal Büyüka ani bir kararla ekrana geri dönmeye karar verdi. Peki bu kararı almasında ne etkili oldu, Büyüka'nın yeni partneri kim?

Şansal Büyüka ekrana dönüyor! Büyüka'nın yeni partneri kim?

Şansal Büyüka ani bir kararla ekrana geri dönmeye karar verdi. Peki bu kararı almasında ne etkili oldu.

Kulüpler Birliği'nin olağan toplantısı dün Digitürk binasında Adnan Polat'ın dışındaki tüm başkanların katılımıyla yapıldı.

Toplantıya Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem'in yanısıra yardımcısı Kadir Kardaş ve LİG TV Genel Müdürü Şansal Büyüka da katıldı.

Toplantının ana konusu; kulüplerle yayıncı kuruluş arasındaki ilişkilerin hangi platformda süreceğine ilişkindi. Birliğin başkan yardımcısı Göksel Gümüşdağ toplantı sonrası: "Bizim örnek aldığımız lig İngiliz Premier ligi. Burada yapılanlara göre yol alacağız" dedi.

Buraya kadar olan bilgiler rutin olanlar.

Toplantının bazı bölümlerinde ise bazı kulüp başkanları Büyüka'ya 'tekrar ekrana dön' telkininde bulundular. Bu telkin üzerine Büyüka Maraton yayından kaldırıldıktan sonra ekrana çıkmama kararını gözden geçirdi ve bu kararını değiştirdi.

Bu değişikliğe Erman Toroğlu'nun D-Smart'ta yayınlanan Atletico Madrid-Galatasaray maçında İlker Yasin'e yorumcu olarak yardımcı olması da etkili oldu.

BÜYÜKA'NIN YENİ PARTNERİ

Şansal Büyüka yüksel ihtimalle önümüzde hafta Cumartesi-Pazar günlerinden itibaren yeni bir programla izleyici karşısına çıkacak. Büyüka'nın yeni partneri ise Hürriyet yazarı ve eski futbolcu Feyyaz Uçar olacak.

Feyyaz Uçar ısınma turlarına ise bu hafta başlıyor.

Uçar bu hafta oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray karşılaşmasından sonra canlı yayında Hakan Ünsal'la birlikte maçı yorumlayacak

Şansal Büyüka'nın bu kararıyla birlikte Maraton'un yerinde yayınlanan 'Haftanın Renkleri' ekibinin (Esat Yılmaer, Serdar Çelikler, Cem Şengül ve Melih Şendil) geçici görevi de bitmiş oluyor.

Haftanın Renkleri ekibi eskiden olduğu gibi Pazartesi akşamları yine LİG TV ekranlarından seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

LİG TV'de olanları öğrenmek için Superpoligon'u takip etmeye devam edin.

Süperpoligon

Etiketler :