Şansal Büyüka NTV'de açıkça anlattı

Şansal Büyüka NTV'de açıkça anlattı

Erman Toroğlu'nu kim yolladı? Onun en yakın arkadaşı Şansal Büyüka'dan ilginç açıklamalar geldi..

Şansal Büyüka NTV’de yayınlanan “Yazıişleri” programına konuk oldu. Erman Toroğlu’nu gidişiyle ilgili iddialara açıklık getirdi.

Büyüka “Ben Dijitürk’ün Aziz Yıldırım’ın baskısıyla değerli elemanı ile yollarını ayıracağına en azından inanmak istemiyorum” diyerek kafaları karıştırdı. İşte Toroğlu’nun açıklamaları:

SEZON ORTASINDA AYRILIK KARARI ALMIŞTIK

Erman Toroğlu 14 yıllık program arkadaşım. Yeni bir olay değil. 3 yıldır aslında kurumla ikimiz arasında değil ama kurum ile anlayış farkı vardı. 10. Haftada Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra ayrılık kararı alınmıştı.

İHALE SONRASI RADİKAL KARAR ALINDI

Bu iş yapılacasa bile bu ayrılık olacaksa da sezon sonu olması konusunda uzlaşmaya varmıştık. Bu konuda belli bir uzlaşma olmuştu. Kurum ihale sonrası radikal karar aldı. Vizyon değişikliği kararı alındı. Keşke sezon sonu olsaydı. Kurum çok ısrar etti.

   RENK EKSİKLİĞİ

Erman’ın olmadığı her yerde renk eksikliği olabilir. Kabul ediyorum. Pazarlama kanalıyız sonuçta. Markanın korunması ürünün parlatılması konusunda kurumun kararı var. Birinci derecede sorumlu kulüpler ve yöneticilerdir.

Maraton’u Türk yayıncılık tarihinden söküp atmak çok kolay değil. Bunu söylerken üzülyorum. Akılda kalacak üç beş programdan biri.

ZORLANDIĞIM TERLEDİĞİM DAKİKALAR OLMUŞTUR

Size bir şey söyleyeyim. Zorlandığım, terlediğim dakikalar olmuştur ama çok keyif almışımdır, mutlu olmuşumdur. Başıma çok dertler açmıştır ama doğru bildiğini söyler. Hesabı saklı olmayan bir insandır.

ÖZEL HAYATINDA YÜKSEK SESLE KONUŞMAZ

Özel hayatında yüksek sesle konuştuğunu görmedim kimseye de inandıramıyorum.

TOROĞLU VE ULUÇ NASIL GİTTİ?

Toroğlu, Kulüpler Birliği toplantısında hiç konuşulmadı. Toplantı bittikten sonra bu konu gündeme getiriliyor. Yıldırım’a kim muhalefet yapıyor? Uluç’un sezon başı NTV’den programı kaldırılıyor. Kim yapıyor Toroğlu? Onun da yayından programı kaldırılıyor.

Vatandaş olarak düşündüğünüzde “Yıldırım muhalefet edenleri safdışı bırakıyor” diyebilirsiniz. Ben kendi bildiğimi söyleyeyim. Yıldırım’ı Toroğlu’na muhalefeti var ancak Dijitürk yönetimi her zaman buna karşıdır.

YILDIRIM'A DİJİTÜRK DAHA ÖNCE DİRENDİ

Yüzde yüz Yıldırım katkısı olsa Toroğlu ile çok önceden yollarını ayırabilirdi.
Ancak yıldırım Toroğlu’nun gidişinde “hayır benim katkım olmadı” demedi. Demek ki gücün kendisinde odaklannasından hoşlanıyor.

İNANMAK İSTEMİYORUM

Ben Dijitürk’ün ya da NTV’nin Yıldırım’ın baskısıyla değerli elemanı ile yollarını ayıracağına en azından inanmak istemiyorum.

MALI NASIL PARLATALIM

25 yıl sonra ilk defa Cumartesi pazarı boş geçirdim. Futbol kalitesini artırmamız gerekiyor. Daha iyi niyetli olacağız. Daha iyi transferler yapacağız. Daha iyi ışıklandırma olacak ki HD kalitesi artırsın.

Niçin çizgi kamerası yok platform yok. Nereye koyacağız? Malı partalatacaksak bizden önce görev üstlenmesi gerekenler var. Soyunma odalarını iki saat öncesinden çekebilir diye talimatk var ama yasak giremiyoruz.

Etiketler :