'Sapara sezonu kapattı gibi'

'Sapara sezonu kapattı gibi'

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, göreve geldiğinden bu yana 3 maçta 7 puan aldıklarını belirterek, Eskişehirspor ile 2 Nisan Cumartesi günü yapacakları maçta da 3 haftalık çıkış trenlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Bakkal, Ankaragücü'nün antrenmanından sonra Saray Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un güçlü bir takım olduğunu, özellikle deplasmanlarda iyi sonuçlar aldıklarını vurgulayarak, ''Ancak Ankaragücü olarak, çoğu milli takımına giden yabancıları ve yerli futbolcularıyla yetenekli bir kadroya sahibiz. Eskişehirspor maçından da 3 puanla ayrılarak çıkışımızı sürdürmek hedefindeyiz. taraftarı, yönetimi, futbolcusu ve teknik heyeti bunun böyle olmasını istiyor. Bunu da başaracak gücümüz var'' dedi.

-''SAPARA BÜYÜK İHTİMALLE SEZONU KAPATTI''-

Mesut Bakkal, Marek Sapara'nın milli takımında sakatlandığını ifade ederek, ''Sakatlarımızın sayısı artıyor. Ancak geniş bir kadroya sahip olduğumuz için hangi arkadaşımıza forma verirsek verelim, takımı en iyi şekilde temsil ediyor. Sapara'dan gelen haber de pek iyi değil. Sapara büyük ihtimalle sezonu kapattı. Bir diğer sakatımız Sestak'ın gelen haberleri ise durumunun iyi olduğu yönünde. Milli takım doktorları Sestak'ın durumunun iyi olduğunu ve oynayabilecek durumda olduğu yönünde haber verdiler. Bu da bizi sevindirdi'' diye konuştu.

-''KÜSKÜN TARAFTARLARLA BARIŞMA ZAMANI''-

Bakkal, Eskişehirspor maçında küskün taraftarlarla da buluşmak istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Ankaragücü renkleriyle atkısı, forması, şapkası kimin neyi varsa takıp Eskişehirspor maçında tribünlere bekliyoruz. Bazı taraftarlarımız kırgın oldukları için Ankaragücü maçlarına gelmiyorlardı. Ankaragücü taraftarının ayrı bir yeri vardır bu kulübün bünyesinde. Bu maçta tüm taraftarlarımızla küskün taraftarlarımız da dahil olmak üzere buluşmak istiyoruz. Biz taraftarlarımızla kazanınca bir anlam taşıyoruz. Onun için tüm taraftarlarımızı Eskişehirspor maçında tribünlerde eskisi gibi şölene ve desteğe bekliyoruz.''

Ankaragücü Teknik Direktörü Bakkal, İl Güvenlik Kurulu tarafından Eskişehirspor taraftarlarının stada alınmaması konusundaki bir soruya, ''Taraftarsız hiç bir takım başarılı olamaz. Taraftar desteğinin önemi çok büyüktür. Ancak bazı olaylar taraftarlarla takımlarını ayırmak zorunda bırakıyor. Ankaragücü ile Bursaspor taraftarlarının birbirine gösterdiği dostluğun bütün takımların taraftarları arasında olmasını istiyorum. Benim gönlümden geçen Eskişehirspor ile Ankaragücü taraftarlarının tribünde omuz omuza bu maçı seyretmesiydi'' yanıtını verdi.

Etiketler :