Sarıgül ile Karakaş canlı yayında tartıştı

Sarıgül ile Karakaş canlı yayında tartıştı

Kanal D'nin seçim özel programına katılan Şişli Belediye Başkanı DSP'li Mustafa Sarıgül ve CHP'li Ercan Karakaş canlı yayında birbirine girdi.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, "Seçim 2009" programını yöneten Mehmet Ali Birand'ın, söz verdiği Mustafa Sarıgül yine stüdyoda konuk olarak yer alan CHP'li Ercan Karakaş'ı hedef aldı.


İşte Sarıgül ile Karakaş arasında geçen gergin diyalog:


Mustafa Sarıgül: Belediye başkanlığı koltuğundan ben güç almam. Ben gücümü yaptıklarımdan ve yurttaşlarımdan alırım. Sayın Ercan Karakaş'tan da beklerim ki, (Kültür Bakanlığı'mızı yaptı, il başkanlığımızı yaptı, MYK üyeliğimizi yaptı) Baykal'a yağ çekmeyi bıraksın da gerçekleri konuşsun.


Ercan Karakaş: Yok, yok, yok, yok! Biraz terbiyeli olalım! Mustafa Sarıgül ile ben bunu çok tartışıtrım. Bu partide son 25 senede kimin, kimin yanında ne yaptığını çok iyi biliyor.


M.S: Siz bana terbiye öğretemezsiniz. Ben seçimlerden geliyorum!


E.K: Terbiyeni takın! Nereden geliyorsun bilemem!


M.S: Siz bana nezaket kurallarını öğretemezsiniz


E.K: Uyarıyorum terbiyeni takın!


M.S: Ben nereden geldiğimi de biliyorum nereye gittiğimi de biliyorum.


E.K: Kimseye yağ çekerek siyaset yapmadım senin gibi, onun bunun kuyruğunda yapmadım. Benim fikirlerim var benim düşüncelerim var. Baykal konuşmuyoruz.


M.S: Sizin fikirleriniz ona buna yağ çekmekten geçer. Soralım bakalım bugün Türkiye'de Baykal'ı isteyen var mı yok mu? Baykal konuşmuyorsak niye gittin oradan aday oldun büyükşehir başkan adaylığı yaptığın zaman ilde kimseyi bulamadın.


E.K: Ayıp, ayıp


M.S: Siz başkalarına yağ çekerek listelere girdiniz, hiç aday olmadınız


E.K: Mustafa bak seni uyarıyorum tekrar. Ben sizin gibi hiçbir liderin yanında yer almadım. Sen eleştirdiğin Deniz Baykal'ın yanında 20 sene siyaset yaptın ve o seni belediye başkanı yaptı, başkası değil. Deniz Baykal'a sen teşekkür et.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :