Sarkozy'yi tuvalet kağıdı markası yaptı

Sarkozy'yi tuvalet kağıdı markası yaptı

Kayserili işadamı patent başvurusunda bulundu,ürün 10 gün sonra raflarda..

Sözde Ermeni soykırımına itiraza ceza getiren yasanın Fransa Meclisi’nden geçmesiyle tepkileri üzerine çeken Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin soyadı Türkiye’de tuvalet kâğıdı markası oluyor.
Habertürk'ün haberine göre Nurpa Isı Gereçleri, Sarkozy markasının kullanım hakkı için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu. Firmanın sahibi Erol Akdeniz, “Sarkozy.com.tr sitesinde de bu markayla satış yapacağız. Kayserili olduğum için ambalajın üzerine ‘Made in Kayseri’ yazdırdım. Ürün tuvalet kâğıdıyla sınırlı kalmayacak. Tuvalet kâğıdından sonra aynı marka altında bebek bezi ve çöp kovası da çıkaracağız” dedi.
 
ANKETTE BİRİNCİ GELDİ
Akdeniz, ürün seçimini nasıl yaptıklarını ise şöyle anlatıyor: “Biz kendi aramızda küçük bir anket yaptık. 100 kişiye danıştık ve ‘Sarkozy markası altında hangi ürünün satılmasını isterdiniz?’ diye sorduk. Sorduklarımız arasında dostumuz olan iki milletvekili de var.
 
Tuvalet kâğıdı açık ara birinci geldi. Biz de bu üründe karar kıldık. Hukuki sorun çıkmaması için sadece Sarkozy’nin adını koyacağım. Ambalajın üstünde resmini kullanmayacağım.”
 
10 GÜN SONRA RAFLARDA
200 bin TL yatırımla ortaya çıkaracakları ürün için Türkiye’deki kâğıt üreticileriyle görüştüklerinin altını çizen Akdeniz şöyle devam etti:
 
“Üreticiyi de bulduk. Ürün 10 gün içinde piyasada olur. Ürün tamamen hazır olunca 3-4 bin paketi tanıtım için bedava dağıtacağım. Zincir marketlere numune göndereceğiz. Ayrıca İstanbul Taksim Meydanı’nda bedava dağıtmak gibi bir planımız da var. Fransız zincirler hariç tüm zincir marketlere girmeyi planlıyoruz.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.