SAT Komandosunu Öldürmüştü

SAT Komandosunu Öldürmüştü

Taksim'de, 2003 yılında SAT Komando Yüzbaşı Zeki Şen'i kalbinden bıçaklayarak öldüren tinerci bıçaklandı.

Taksim'de, 2003 yılında SAT Komando Yüzbaşı Zeki Şen'i kalbinden bıçaklayarak öldüren tinerci Emrah E., iki tinerci grup arasında çıkan kavgada bıçaklandı. Olayda çeşitli yerlerinde bıçaklanan 5 kişi de hastanelik oldu.

 

Saat 06.30 sıralarında Beşiktaş İskele'de iki tinerci grup arasında kavga çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen kavgada, SAT Komando Yüzbaşı Zeki Şen'i öldürdükten sonra 3.5 yıl hapis yatıp çıkan Emrah E. ile birlikte 6 kişi bıçakla yaralandı. Yüzüne aldığı bıçak ve yumruk darbeleriyle yaralanan Emrah E. ve diğer yaralılar, ambülansla hastaneye kaldırıldı. Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Emrah E., tedavi altına alındı. Diğer yaralılar Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada polis, kavgaya karıştığı belirlenen şahısları gözaltına alarak Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürdü.

Taksim'de 2003 yılında meydana gelen olayda Emrah E., ABD'de eğitim alan yakın dövüş uzmanı SAT Komando Yüzbaşı Zeki Şen'i kalbinden bıçaklamıştı. Hastaneye kaldırılan Şen hayatını kaybetmişti. 18 yaşından küçük olduğu için 3,5 yıl hapis yatan Emrah E., tahliye olmuştu.

Etiketler :