Sauna 2'de 'uçkur andıcı'

Sauna 2'de 'uçkur andıcı'

Asker ve bürokratlara 'fuhuş tuzağı' kuran çeteye ilişkin şok detaylar...

Asker ve bürokratlara 'fuhuş tuzağı' kuran çeteye ilişkin şok detaylar... Bir albayda çıkan dosyada, geçmişte terfi eden subaylarla onlara gönderilecek kadınlar listelenmiş. İddialara göre şebeke, askeri okul öğrencilerini de hedef almış.

Devrim Tosunoğlu'nun haberi

İstanbul polisinin geçen hafta 5 ilde düzenlediği operasyonla çökertilen, 'Sauna' benzeri şebekeye ilişkin şok detaylar... Evinde arama yapılan Albay İ.S.'de bulunan bir dosya, çetenin fuhuş andıcını gözler önüne serdi.

Kocaeli merkezli olarak düzenlenen operasyonda, liderliğini Mustafa D.'nin yaptığı şebeke çökertilmiş, aralarında askerlerin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, 20'si tutuklanmıştı. Çetenin, oyuncaklar arasına yerleştirdiği kameralarla, Rusya'dan getirilen kadınlarla ilişkiye giren, asker, bürokrat, işadamı ve polisleri kaydettiği ortaya çıkmıştı.

KİM KİMDEN HOŞLANIR

Çetenin, çalışma yöntemi gözaltına alınan Albay İ.S.'nin bilgisayarında bulunan bir dosya ile deşifre edildi. Şifreli dosyayı açan polis, 125 sayfalık bir dokümana ulaştı. Dosyada, önceki yıllarda terfi eden subaylarla, onlara gönderilecek hayat kadınları listelenmiş. Hangi subayın, hangi kadınlardan hoşlandığına dair notlar tutulmuş, ilişki anına ait kamera kayıtları da dosyaya eklenmiş.

KIZ ÖĞRENCİLERE TEHDİT

Ele geçirilen belgelerde bir askeri lisede okuyan öğrencilerle ilgili notlar da bulundu. İddialara göre, subay adayı bazı kız öğrenciler de hedefe alınmış. Kızların, nelerden hoşlandığı, fiziki özellikleri, birlikte oldukları kişiler için de notlar tutulmuş. Çetenin, bazı kız öğrencileri fuhuşa zorladığı, 'okuldan uzaklaştırılmanı sağlarız' diye tehdit ettiği iddialar arasında.

CD DE SATTIRMIŞLAR

Çeteye üye olmakla suçlanan bazı askeri okul öğrencilerinin evlerinde de porno CD'ler bulunduğu öne sürüldü. CD'lerin okullarda satıldığı, öğrencilerin elde ettikleri gelirlerle dışarıda ev tuttukları belirtiliyor.

İÇ ÇAMAŞIRIYLA 'ŞANTAJ'

FUHUŞ operasyonu kapsamında yapılan aramada, bir askeri okul öğrencisinin evinde çuval bulundu. Çuvaldan, delil torbaları gibi ayrı ayrı paketlenmiş, kadın ve erkek iç çamaşırları çıktı. Fuhuş çetesinin, ağına düşürdüğü kişilerin görüntülerini çektiği, hayat kadınlarına, kurbanın iç çamaşırını aldırdıkları ortaya çıktı. Alınıp saklanan çamaşırlar, daha sonra şantaj için kullanılmış.

Akşam

Etiketler :