Saygun’a ziyaret yargıya mesaj

Saygun’a ziyaret yargıya mesaj

Başbakan, ailesini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Ergin Saygun’u hastanede ziyaret ederek yargıya mesaj vermeye devam etti

 

Ciddi sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine karar verilen ve geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçiren Balyoz davası tutuklusu emekli Orgeneral Ergin Saygun’un ailesini arayarak “geçmiş olsun” temennilerini ileten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün de Ergin Saygun’u hastanede ziyaret etti. İstanbul’daki Mehmet Akif Ersoy Hastanesi’nde bulunan Ergin Saygun’un odasında yaklaşık 15 dakika kalan Erdoğan, daha sonra doktorlardan orgeneralin sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Ergin Saygun’un kızı Ece Saygun, Başbakan’ın ziyaretini Twitter’daki hesabından duyurdu. “Başbakan geldi. Babamı yoğun bakımda ziyaret etti. Babam görünce çok şaşırdı, toparlanmaya çalıştı” diyen Ece Saygun, bu ziyaretin babasına moral verdiğini dile getirdi.

“Babamın gözleri doldu”

Dün sabah Üsküdar Kısıklı’daki konutundan ayrılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak ikisi de yoğun bakımda olan şarkıcı Müslüm Gürses ile İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören’i ziyaret etmek üzere Şişli’deki Memorial Hastanesi’ne gitti. Burada 40 dakika kalan Erdoğan, daha sonra Mehmet Akif Ersoy Hastanesi’ne giderek Ergin Saygun’u ziyaret etti. Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin sonunda Başbakan Erdoğan, doktorlardan Saygun’un sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. Ziyarette, Saygun’un kızı Ece Saygun ve oğlu Tolga Saygun da bulundu. Ece Saygun, Twitter’da üst üste birkaç mesaj yazarak Başbakan’ın ziyareti hakkında bilgi verdi: “Babamı yoğun bakımda ziyaret etti. Babam görünce çok şaşırdı, toparlamaya çalıştı. Başbakan, ben, abim ve mucize hocamız girdik yanına. Babama moral oldu. Herhangi bir şey konuşmadık tabii ki. Yanında fazla kalmadık, yaklaşık beş- yedi dakika. Zaten solunum cihazından bugün çıkarıldı, yorgun... Tüm arayanları tek tek söyledim gözleri doldu. Bu ziyaret de moral...”

“Veli Küçük grip olmuş, ziyarete gidelim”


Erdoğan’ın Saygun’a ziyareti dün Twitter’da en çok konuşulan konu oldu. Konu hakkında atılan bazı tweetler şöyle:


»Hayko Bağdat: Ben de Silivri ziyareti yapayım. Veli Küçük grip olmuş.


» Emre Uslu: Erdoğan’ın “Ergenekoncuları serbest bırakın” dedikten sonra yaptığı Ergin Saygun ziyareti sadece bir hasta ziyareti olarak algılanamaz. Sayın Başbakan Silivri’ye de bekleriz. Ayrıca Kenan Evren ve Çevik Bir dahil tüm darbeci paşaları ziyaret etmezsen gönlümüz kırılır.


» Aslı Aydıntaşbaş: Arkadaşlar aşk olsun! Yıllardır Balyoz delillerinin düzmece olduğunu, zulüm yapıldığını söylüyoruz inanmıyorsunuz. Şimdi Erdoğan hastaneye gidince, Başbakan konuşunca bir anda medyada bu davaya kuşkuyla bakmak moda oldu. Erdoğan endeksli bir vicdan, gerçek vicdan mıdır?


» Ahmet Hakan: @sadkyazc başbakan da balyoz hükümlüsünü ziyaret etti. Şahtı şahbaz mı oldu?


» İhsan Dağı: Başbakan’ın Silivri’yi ne zaman ziyaret edeceği merak ediliyor...


» Faruk Mercan: Başbakan Erdoğan, AK Parti Hükümeti’ni devirmeye teşebbüsle suçlanan Ergin Saygun’u ziyaretle, “Benim açımdan hesap dönemi bitti” diyor.


» Erhan Başyurt: Saygun’a ziyaretin tek sakıncası: Ya darbe yapmak istediği Başbakan’ı karşısında görünce yeni ameliyat olduğu kalbi dursaydı. Allah korumuş!


» Hilal Kaplan: Başbakan, Saygun’u ziyaret etti diye Balyoz davası düştü sananlar var. Gülünç olmayın.

KAYNAK: TARAF

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.