SBS Birincisinden Kaymakam'a Ziyaret

SBS Birincisinden Kaymakam'a Ziyaret

Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA: “Öğrencimizin başarısıyla gurur duyuyoruz.”

 

asfa.jpg

SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye derecesi elden eden  Özel Asfa Ferda Koleji öğrencisi Burak ŞENTÜRK, Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA’yı makamında ziyaret etti. 

Bu yılki SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye derecesi elde eden Burak ŞENTÜRK, Asfa Ferda Koleji yöneticileriyle birlikte Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA’yı makamında ziyaret etti. Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, SBS Türkiye Birincisi Burak ŞENTÜRK’ü bu başarısından dolayı kutladı ve kendisine bir tablet pc hediye etti.

Eğitim-öğretime birinci önceliğimiz olarak görüyoruz, okullarımızın ve öğrencilerimizin başarılarını yakından takip ediyoruz, diyen Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA, 500 tam puan alan Burak Şentürk’ün anne-babasını, öğretmenlerini ve Asfa Ankara Ferda Koleji yöneticilerini tebrik etti. Kalkınmanın ve gelişmişliğin ana ölçeğinin eğitim olduğunu vurgulayan Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA, eğitimde kaliteyi yükselttiğimiz sürece Türk insanının sadece ülkemize faydalı olmakla kalmayıp dünyanın her yerinde kendisini göstereceğini söyledi.

Özel Asfa Ferda Koleji Genel Müdürü Mehmet ALDANMAZ, Eğitim Koordinatörü Mesut DOĞAN ve İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL ile birlikte, Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla’yı makamında ziyaret eden 500 tam puanlı öğrenci Burak ŞENTÜRK ise, üç yıldır okuduğu Asfa Ferda İlköğretim Okulundan böyle bir derece ile mezun olduğu için mutluluk duyduğunu belirtti.

Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA’ya eğitim kurumlarına gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Asfa Ankara Ferda Koleji Genel Müdürü Mehmet ALDANMAZ, öğrencimizin başarısı hem bizim için hem de okulumuzdaki öğrenciler için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu, önümüzdeki yıllarda daha çok derece ile karşınızda olacağımıza inanıyoruz, dedi.

Bu yıl elde ettikleri başarıda ailelerin desteğinin ve öğretmenlerin gayretlerinin büyük payı olduğunu vurgulayan Asfa Ferda İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL, bir öğrencilerinin de bir yanlışla 500 tam puanı kaçırdığını, 470 puanının üzerinde 12 öğrencilerinin olduğunu söyledi.

1.20120725160714.jpg

1-(1).jpg

1-(2).jpg

1-(3).jpg

1-(5).jpg

Adresi : Topçu Mahallesi İstasyon Caddesi 1506 Sokak No:2 Etimesgut / ANKARA
Tel.: 0 312 260 07 07                              Fax: 0312 261 61 00

asfa.jpg

www.asfaaankara.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.