Seçimden 4 ay sonra CHP'nin başındayım

Seçimden 4 ay sonra CHP'nin başındayım

Medya kulislerinde dönen iddiaya göre, Mustafa Sarıgül'ün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten 4 ay sonra CHP'nin başına geçeceği belirtiliyor.

Yerel seçimlere 8 ay kala özellikle İstanbul'daki yarış genel seçim atmosferinde geçeceğe benziyor.

İstanbul'da muhalefetin en popüler adayı olarak ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül geliyor.

YEREL SEÇİMİN EN ÇOK KONUŞULACAK İSMİ

Son olarak aday mısınız sorusuna 'Halk beni nerede görmek isterse ben orada olurum' diyerek cevap veren Sarıgül, 8 ay kalan yerel seçim sürecinde en fazla konuşulacak isimlerden biri olacağa benziyor.

Sarıgül, kameralar önünde açık açık adaylıktan söz etmese de kamera arkasında yaptığı ziyaretlerde hedefini daha da yüksek tutuyor. Medya kulislerinde Sarıgül'ün muhafazakar bir televizyon kanalına yaptığı ziyaretteki sözleri CHP'yi karıştıracak.

TELEFONUMU GENEL BAŞKAN DİYE KAYDEDİN

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının 'yüzde 100' kendisi olduğunu ileri süren Sarıgül'ün, 'Size verdiğim telefon numarasını Genel Başkan diye kaydedin. Yerel seçimlerden sonra 4 ay içinde CHP'nin başına geçiyorum.' dediği öne sürüldü.

AMERİKA DA BENİ DESTEKLİYOR

Ayrıca Mustafa Sarıgül, Amerika Birleşik Devletleri'nin saygın üniversitelerinden Harvard Üniversitesi'ndeki "Küresel Demokrasi" konulu konferansına da atıfta bulunarak, Amerika'nın da kendisini desteklediğini iddia etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.