Seçimin gafı Ata Demirer'den

Seçimin gafı Ata Demirer'den

Yılmaz Erdoğan’dan Sibel Can’a sanat dünyasının ünlü isimleri vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti.

YILMAZ Erdoğan ve eşi Belçim Erdoğan, Beşiktaş Lütfi Banat İlköğretim Okulu’nda oy kullandı. Erdoğan, yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Erdoğan, “Her zaman sandık ortaya gelsin, kararımızı yansıtalım. Demokratik toplumda daha iyisi yoktur. Hayırlı olsun” dedi. Kanlıca Sedat Simavi İlköğretim Okulu’nda oy kullanacak Sezen Aksu’nun ise oy vermeye gitmediği öğrenildi.

Çocuklarımızın rahat edeceği ülke istiyoruz

SİBEL  Can, Acarkent Ted Koleji’nde oyunu kullandı. Küçük oğlu Emir ile birlikte oy vermeye giden Sibel Can, “Çocuklarımızın rahat edeceği, istediklerini yapabileceği bir ortam oluşmasını istiyorum. Bu yüzden bu seçimin de herkes için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Dosya:http://91.93.103.35/icerik/110612-113513-m1ic.jpgİnşallah Türkiye’nin geleceği için iyi olur

ŞARKICI  Emre Altuğ ve eşi Çağla Şıkel de Acarkent Ted Koleji’nde oy kullananlar arasındaydı. Ünlü çift,  oy pusulalarını sandığa aynı anda attı. Öte yandan çift, “Seçim, herkes için hayırlı olsun. İnşallah bu seçim, Türkiye’nin geleceği için güzel ve iyi olur” dediler.

Yarınımızı aydınlık görüyorum

ÜNLÜ sanatçı Ferhat Göçer, dünkü seçimlerde oyunu Acarkent Ted Koleji’nde kullandı.  Seçimi yorumlayan Ferhat Göçer, “Ben son derece demokratik bir ülke görüyorum. Yarınımızı da son derece aydınlık görüyorum. Türkiye adına ve herkes adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seçim gafını Ata patlattı

KOMEDYEN Ata Demirer oy kullanmak için gittiği sandık başında yaptığı gafı twitter’dan şöyle duyurdu: Seçim görevlisi bey: “Telefonunuzu alabilir miyim?”

Ata: “Eee... BKM’den bana ulaşabilirsiniz.”

Görevli: “Ha ha ha... Hayır makineyi diyorum! Yasak da”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.