Seçimin galibi: 'İnternet siteleri'

Seçimin galibi: 'İnternet siteleri'

İnternet siteleri de kanallar gibi seçime özel yayın yaptı. Halk seçimi internetten takip edince siteler tarihlerinin en çok 'tık'ını aldı!..

Her yerde olduğu gibi Medya Mahallesi'nde de dün gerçekleşen seçimler konuşuldu. CHP mi galipti aslında seçimde, AKP mi, yoksa iyi bir ivme yakalayan MHP mi? Çok düşünmeye gerek yok çünük Ayşenur Arslan'a göre tek bir galip vardı O da dün akşam tık rekoru kıran internet siteleri.

Seçimlere özel hazırlana internet sitelerinin uğraşları boşa gitmedi. Çünkü bir çok insan seçimleri internetten takip etti. İşte bu yüzdendir ki Medya Mahallesi'nde Ayşenur Arlsan da bu seçimlerin galibini 'İnternet siteleri' olarak ilan etti.

"Siteler tarihlerinin en çok tıklarını aldılar." diyen Arskan sözlerini şöyle sürüdrüd: "Hatta zaman zaman yoğunluktan kilitlendi. Ekranda ister isteemz genel sonuçlar Türkiye geneli ya da belli başlı şeyler verildiği için. İlçeler için interenet giridiler"

Arslan'a hak veren Milliyet'in Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ise şunalrı söyledi "İnternette bir avantaj daha vardı. Bir taraftan sonuçlara bakıyorsun. Diğer taraftan Başbakan’ın basın toplantısını izliyorsun. Yani internet daha avantajlıydı"

Etiketler :