Seçkin davetliler arasında bir de Türk var

Seçkin davetliler arasında bir de Türk var

Prens William ile Kate Middleton'ın düğününe katılacak 1900 seçkin davetliye Kraliçe Elizabeth imzalı davetiyeleri gönderilmeye başlanırken, davetliler arasında bir Türk'ün yer aldığı öğrenildi.

 İngiltere'de, Prens William ile Kate Middleton'ın düğünü için geri sayım başladı. 29 Nisan'da Londra'daki Westminster Kilisesinde yapılacak tarihi düğün törenine katılacak 1900 kişiyle sınırlandırılan 1900 seçkin davetliye Kraliçe Elizabeth imzalı düğün davetiyeleri gönderilmeye başlandı. Dünya Jet sosyetesinin tarihi düğüne kimlerin çağrıldığını konuşuştuğu bu günlerde, kraliyet düğünün davetlileri arasında Türk yapımcı Erbil Günaştı’nın da yer aldığı öğrenildi.

Erbil Günaştı, jet sosyete, Hollywood yıldızları, kraliyet aileleri ve devlet başkanlarıyla yaptığı özel röportajları dünyanın en önemli gazete ve televizyon kanallarında eş zamanlı olarak yayınlanan Amerikagazeteci Daphne Barak’ın yapımcılığını gerçekleştiriyor.

Prens William ve Kate Middletown’ın tarihi düğün törenine katılcak olan Günaştı, konuyla ilgili ANKA’ya yaptığı açıklamada şu ana kadar yılın düğününe davet edilen tek Türk olduğunu belirterek İngiliz Kraliyet ailesinin bu davetinden bir Türk olarak onur duyduğunu söyledi. Günaştı, "Geçtiğimiz haftalarda Londra’da Prens Charles’ın özel davetine Daphne Barak ile birlikte katıldık. Bu davette çok yakından tanıdığımız Prens Charles ile uzun bir süre sohbet etmek imkanımız oldu. Doğum günümü kutladı ama sohbetimizin genel konusu Prens Williams’ın düğünüydü. Bize ABD’de ve jet sosyete arasında düğünün nasıl yankı bulduğunu sordu. Kraliyet ailesinin davet ettiği tek Türk’üm" dedi.

-ÜNLÜLERLE YAŞAMAK HAYATIMIZIN BİR PARÇASI-

Günaştı, birlikte çalıştığı Amerikagazeteci Daphne Barak’ın uzun yıllardan beri yapımcılığını gerçekleştirdiğini, her ay dünya medyasınının en önemli 20 yayın kuruluşunda eş zamanlı olarak yayınlanan, Kraliyet ailesi mensupları , Devlet Başkanları, Hollywood yıldızları ve jet sosyetinin tanınan simaları ile yaptıkları iki özel röportajın yayınlandığını belirterek, "Bu röportajlar tanınmış kişilerle yapılıyor. Dünyanın her yerine seyahat ediyor ve dünya gündemini değiştirecek röportajlara imza atıyoruz, bu şekilde hayatımız dünyanın tanınmış simaları arasında geçiyor. Ünlülerle yaşamak hayatımızın bir parçası oldu" diye konuştu.

Günaştı, "Şimon Perez, Mahmut Abbas, Cihan Sedat, Hillary ve Bill Clinton, Barak Obama Ailesi, Kennedy ailesi, Cherie Blair, Prens Charles, Camila Paker, Pervez Müşaref, Asıf Ali Zerdari, Benazir Butto, Muammer Kaddafi, George Papandreo, Margaritha Papandreou, Sali Berisha, Jacob Zuma, Paul Kagame, Raila Odinga, Mia Farrow, Kathleen Turner, Donatella Versace, Ivana Trump, Mig Jagger, Jennifer Lopez , Marc Anthony, Michael Jackson’ın ailesi George Benson, Jessica Simpson, Mira Sorvino, Art Garfunkel, Neil Diamond, Woody Allen, Amy Winehouse, Rony Woods, Lindsay Lohan, Al Pacino, Robert DeNiro, Mel Gibson, Jocelyn Wildenstein, Paris Hilton, Liza MInelli, Jon Woight, Morgan Freeman, John Malkowich, Kevin Klein, Luciano Pavarotti, Mother Terresa, Arafat, Luciano Pavarotti, Bono, Jean Clause Van Damm, Steven Spielberg’in aralarında bulunduğu bir çok ünlü kişiyle gerçekleşen özel röportajların koordinasyon ve yapımcılığını yaptım. Tanıştığımız ve kişisel dostluk geliştirdiğimiz ünlü simaların bir çoğu Türk olduğumu öğrenmelerinin ardından bana Türkiye’nin çok güzel bir ülke olduğunu söylüyor ve Türkiye’ye gitmek istediklerini samimi bir şekilde itiraf ediyorlar" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :