Seda Sayan'dan çok sert tepki: Siz kimsiniz?

Seda Sayan'dan çok sert tepki: Siz kimsiniz?

Seda Sayan, 2 eşini öldüren adamı canlı yayına çıkarmasının ardından gelen tepkiler üzerine çok sert açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan'ın 2 eşini öldüren adamı canlı yayına çıkarması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, programın yayından kaldırılması için kampanya başlatılmıştı. Hatta, programının sponsoru Schafer tepkilerden sonra sponsorluktan geri çekilmişti. Seda Sayan eleştirilere canlı yayında yanıt verdi.

 
"BENİ ELEŞTİRENLER AZINLIK"
Sık sık kendini eleştirenlere "Siz kimsiniz!" diyerek tepki gösteren Seda Sayan, her akşam başını yastığa koyduğunda rahat uyuduğundan bahsetti. Kendisini eleştirenlerin azınlık olduğunu, Türkiye'nin her köşesinden aldığı dualarla korunduğunu ifade etti.
 
"ONA 'SENİ ALLAH AFFETSİN' DEDİM"
Seda Sayan ayrıca, 2 eşini öldüren adama, "Biz babamızdan çok çektik. Ama yine de ben keşke babam yaşasaydı da onu daha iyi yaşatsaydım. Ama benim kadar vicdanlı kadın bile senin gibi bir babayı asla affetmezdim. Seni Allah affetsin." dediğini anlattı.
 
"SİZ KİM ELEŞTİRİYORSUNUZ YA!' HALK BENİ SEVİYOR VERGİ REKORTMENİ YAPIYOR"
Annesinin hiçbir kadın kadar ezilmediğini, yıllarca annesinin babasından nasıl şiddet gördüğünü, şiddeti kınadığını ve bunu yıllarca anlattığını ifade eden Seda Sayan devamında, "Siz kimi eleştiriyorsunuz ya! Siz dönün de bir kendinize bakın. Karşınızda Seda Sayan var. Bu halkın sevdiği, bu halkın getirdiği. Ben vergi rekortmeni kendim olmuyorum onlar yapıyor" şekinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.