Seda Sayan'dan SAHTE HİKAYELER !

Seda Sayan'dan SAHTE HİKAYELER !

Seda Sayan'ın sunduğu 'Yalnız Değilsin'de 8 yıldır oğluna kavuşamayan anne ile oğlu Recep sahte çıktı.

Seda Sayan hakkında şok iddia! İzleyicileri kandırıyor mu?
Seda Sayan'ın halka yardım ettiği programda TV tarihine geçecek bir rezalete imza atıldığı iddiası güne bomba gibi düştü. İşte, programda yapılan aldatmacalar.

Seda Sayan'ın halka yardım ettiği programda tarihe geçecek bir rezalet yaşandı.

Takvim gazetesinde yayınlanan haberde Seda Sayan’ın Kanal D ekranlarında sunduğu ‘Yalnız Değilsiniz’ adlı programa sahte konuk çıkarttığı iddia edildi. Takvim’in iddiasına güçlendiren bir ihbar da Haber 7’ye yapıldı.
Takvim’in haberinde, programa çıkan Hafize ananın cast ajansına bağlı oyuncu olduğu iddia edildi. Programda Hafize Ana 8 yıldır kayıp oğluna canlı yayında kavuşmuştu. Aslında Hafize Ana da oğlu Recep de sahteydi.

Kayıp Recep'i oynamasını istediler

Haber 7’ye dün gelen bir ihbarda, cast ajansına kayıtlı bir oyuncunun telefonla aranarak, sahte oğlu oynaması istendiği bilgisi yer aldı. Adı bizde saklı oyuncunun Haber 7’ye gönderdiği ilk maili şöyle;
“Kanal D de yayınlanan Seda Sayanın ‘Yalnız Değilsiniz’ programında aile ilişkileri ayrılanlar küsler v.s barıştırma ve kavuşturma vs olaylarının yalan ve düzmece olduğunu gördüm ve buna bir son vermek izleyicinin duygularıyla oynanmasına göz yummamak adına bu ihbarı yapıyorum. Sözde bu programda küsler barıştırılıyor ayrılanlar kavuşturuluyor. Ben bu düzmece programın insanları sömürmesine devam etmesini istemiyorum. Gerekirse bunu ispatlarım. Ya da şöyle diyelim onlar bunun aksini ispatlasınlar… Sözde aile olanların gerçekliğini ispatlasınlar… Kast ajanlarından seçtikleri insanları uydurma hikayelerle tv ekranlarında duygu sömürüsü yaparak kendilerine kolay yoldan kazanmayı amaçlıyor ve bunu da yapıyorlar.”

Şoföre söyleyince kabul edilmedi

Bu mail telefonla görüştüğümüz Haber 7 okuru, 13 Ekim’de yayınlanan programda annesiyle 8 yıldır görüşmeyen oğlu oynamasını yapımcıların kendisine teklif ettiğini aktardı. Adının açıklanmasını istemeyen okurumuz, sahte canlandırma konusunu şoförle konuştuğu için, programa kabul edilmediğini de söyledi. Yapımcıların ‘sahte konuklardan’ Seda Sayan’ın haberi olmadığı bilgisini verdiğini belirten okurumuz, kendisinin buna inanmadığını da sözlerine ekledi.

Haber 7’ye yapılan bu ihbarın ardından aynı programın sahte konuklarla yapıldığını Takvim Gazetesi yazdı.
Takvim gazetesinde yayınlanan haberde 13 Ekim’de yayınlanan programın düzmece olduğu bilgisine yer verildi.

Sahte gözyaşları akıttı

Hafize Ana", oğlunu 8 yıldır görmediğini ve buna gelininin sebep olduğunu söyleyerek gözyaşlarını akıttı. Acılı öyküsüyle herkesi duygulandıran Hafize Ana, programın konuğu dedektifleri de seferber etti. Ve birkaç gün sonra Hafize Ana, canlı yayında 28 yaşındaki oğlu Recep'e 8 yıllık hasretin ardından kavuştu. Yayında gözyaşları sel oldu, Seda Sayan da bu duygusal tablo karşısında ağladı... Ancak ne Hafize Ana, ne Recep ne de yaşanılanlar gerçekti...

8 yıllık hasret tamamen yalan

Asıl adı Sevil Karviç olan "Hafize Ana", herkesi canlı yayında kandırdı. Gerçekte "Recep" isminde 28 yaşında bir oğlu bulunmayan Sevil Karviç, 8 yıllık "sözde" hasretine canlı yayında son vermişti!

Bas parayı kap mağduru
IMC Ajans'ın kadrolu oyuncularından Sevil Karviç, birkaç sene önce yine bu tarz programlarda mağdur olarak ekrana çıkmıştı. "Yalnız Değilsin" de de Hafize Ana rolünü üstlenen 69 yaşındaki oyuncunun gerçek hayatta bir kızı ve 45 yaşlarında bir oğlu var. Sevil Karviç'in oğlu ise Seda Sayan'ın programında bahsettiği gibi İzmir'de kayıp değil annesinin yanına İstanbul'da...

Etiketler :