Sedat Peker'den iddialı Erdoğan yorumu

Sedat Peker'den iddialı Erdoğan yorumu

Cezaevinden kısa bir süre önce çıkan Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuştu.

Vahdet gazetesine konuşan Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "do­ğuş­tan şans­lı, Yü­ce Al­lah yü­rü ya ku­lum de­miş, rüz­gar ne­re­den eser­se es­sin tüm rüz­gar­lar onun yel­ke­ni­ne gi­di­yor" sözleriyle değerlendirdi.

İŞTE RÖPORTAJIN İLGİLİ BÖLÜMÜ;

CUM­HUR­BAŞ­KA­NI ER­DO­ĞA­N İLE İL­Gİ­Lİ DÜ­ŞÜN­CE­LE­Rİ­NİZ NE­LER?

Ba­zı in­san­lar var­dır top­lum için­de on­lar­la il­gi­li şun­la­rı du­ya­rız; 'do­ğuş­tan şans­lı', 'Yü­ce Al­lah yü­rü ya ku­lum de­miş', 'rüz­gar ne­re­den eser­se es­sin tüm rüz­gar­lar onun yel­ke­ni­ne gi­di­yor' gi­bi halk de­yiş­le­ri­nin ta­ma­mı Sa­yın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Er­do­ğa­n'­a uy­mak­ta­dır. Bü­tün her­kes gü­cü­nü kay­bet­ti­ği­ni dü­şü­nür­ken ulus­la­ra­ra­sı den­ge­ler­de­ki biz­le il­gi­si ol­ma­yan mu­ci­ze­vi de­ği­şik­lik­ler ken­di­si­nin tek­rar­dan önü­nü açıp güç­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta­dır. Rus­ya­'nın Kı­rı­m'­ı iş­gal et­me­si, pet­rol fi­yat­la­rı­nın düş­me­si ve bu ge­liş­me­le­rin ne­ti­ce­sin­de or­ta­ya çı­kan bir çok şey... Sa­yın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zı se­ven­le­rin­ de sev­me­yen­le­rin­ de ka­bul et­ti­ği tek ger­çek ül­ke­mi­zin ilk Cum­hur­baş­ka­nı Ata­tür­k'­ten son­ra tarihte yer ala­cak ve unu­tul­ma­ya­cak bir li­der ol­du­ğu­dur.

MEV­CUT AK PAR­Tİ İK­Tİ­DA­RI­NA BA­KI­ŞI­NIZ NA­SIL? BA­ŞA­RI­LI BU­LU­YOR MU­SU­NUZ?

Şah­sı­mın ba­şa­rı­lı bu­lup bul­ma­ma­sı­nın hiç bir öne­mi yok. Çün­kü ha­li ha­zır­da Türk Mil­le­ti­'nin ya­rı­sın­dan ço­ğu za­ten ba­şa­rı­lı bu­lu­yor. Her za­man ne de­riz en doğ­ru­su­nu mil­let bi­lir. AK Par­ti ik­ti­da­rı­nın yap­tı­ğı en bü­yük hiz­met mil­le­ti­mi­zin ve in­san­la­rı­mı­zın tek­rar­dan bü­yük ha­yal­ler kur­ma­sı­nı sağ­la­mış ol­ma-sı­dır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.