Sefa'ya 'çevik kuvvetten' rakip

Sefa'ya 'çevik kuvvetten' rakip

Bursa'da, stand-upçı bir polis, Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalisti Sefa'ya taş çıkarttı. Zeki Müren, Bülent Ersoy, Emrah ve Müslüm Gürses'in taklidini yapan polis herkesi kahkahaya boğdu.

Toplumda polis imajının doğru anlaşılması için başlatılan Rabodost projesi çerçevesinde çevik ekipleri Emirkoop İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu. Polisin görevlerini anlatan ekipler, minik öğrencilerin sıkılmaması için farklı bir metot geliştirdi. Konuşmaların ardından sahneye çıkan çevik kuvvet polisi İbrahim Vatansever, taklitleriyle programı renklendirdi.

Yetenik Sizsiniz yarışmasının finalisti Sefa'ya taş çıkartan polis Vatansever, Bülent Ersoy, Zeki Müren, Müslüm Gürses ve Emrah'ın taklitlerini yaptı. Bu sanatçıları birlikte göreve çıkan polislermiş gibi canlandıran Vatansever, herkesi kahkahaya boğdu.

Programın ardından isteyen öğrencilere robokop kıyafeti giydirildi. Başlarına polis kaskı takarak poz veren öğrenciler, polislerle masa tenisi aynadı. Bursaspor'un sembolü timsah çıkartmalı tişörtler dağıtılan öğrencilere, ayrıca ailelerine teslim etmeleri için birer mektup verildi. Programın sonunda öğrenciler, hoşça vakit geçirdikleri çevik kuvvet polisleriyle hep birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Programı Kuvvet Şube Müdürü Fahri Yıldız, Emniyet Amiri Vehbi Özkümüş ile Emirkoop İlköğretim Okulu öğretmenleri de takip etti.

Etiketler :