Şehidin son tweeti: Hainleri öldürmekten yorulduk

Şehidin son tweeti: Hainleri öldürmekten yorulduk

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden birinin 1 çocuk babası Malatyalı Uzman Çavuş Güner Erdem olduğu öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Erdem, terör olaylarıyla ilgili attığı son tweette "Şu An Şemdinli’deyim ve hiç bir sıkıntı yok. Hainleri öldürmekten yorulduk çok şükür ki bizim kaybımız yok, kimse bizim vatanımıza göz dikemez" yazdığı görüldü.
Şemdinli’nin Bağlar Köyü yakınlarında bulunan Boğazköy Köprüsü kırsalında operasyon sırasında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan iki askerden Uzman Çavuş Güner’in, Malatya’nın Hekimhan İlçesi’nin Sarıkız Köyü nufüsuna kayıtlı olduğu belirlendi. Evli ve yakın zamanda çocuğunun dünyaya geldiği öğrenilen şehit Uzman Çavuş Erdem’in Şemdinli’ye geçtiğimiz aylarda göreve başladığı bildirildi.

Şehit Uzman Çavuş Erdem geçtiğimiz Ağustos ayında artan terör olaylarının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında "Şu An Şemdinli’deyim ve hiç bir sıkıntı yok. Hainleri öldürmekten yorulduk çok şükür ki bizim kaybımız yok, kimse bizim vatanımıza göz dikemez" yazarak , "Kimse Türkün bileğini bükemez azdan az gider çoktan çok gider bizden hiçbir şey gitmez..." yazdığı görüldü.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.