Şehit ailelerini kimler kışkırtıyor?

Şehit ailelerini kimler kışkırtıyor?

OHAL Gazileri ve Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Müslüm Öztürk şehit ailelerin katıldığı eylemlerin arkasında bakın kimlerin olduğunu iddia etti.

Star yazarı Şamil Tayyar "Yandaş medya bunu da yaz" başlıklı yazısında "Vahim İddia" arabaşlığıyla OHAL Gazileri ve Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Müslüm Öztürk'ün gönderdiği mektupa yer verdi. Sürecin ilk günlerinde bazı şehit anneleriyle Diyarbakır’a giderek ilk kucaklaşmayı gerçekleştiren isim olan Öztürk mektubunda o günden sonra çok acılar çektiğini, iftiralarla boğuştuğunu hüzünle bir dille anlatmış.

Ancak Öztürk, mektubun sonunda çok vahim bir iddiada da bulunmuş. Öztürk'ün iddiasına göre Şehit ve gazilerimizin katıldığı kimi protesto eylemlerinin arkasında TSK hastanelerine protez satan medikalciler var.

Tayyar mektupta Öztürk'ün durumu şöyle anlattığını yazıyor: “Hiç kimsenin düşünemeyeceği konu ise belli başlı büyük mitingleri organize eden ve maddi destek sağlayarak gazi ve şehit ailelerimizi protestolara sürükleyenlerin TSK hastanelerine protez satan medikalciler olduğudur. Bu kişileri ispat etmeye de hazırız.”

Etiketler :