Şehit Annesi Erdoğan'a Seslendi

Şehit Annesi Erdoğan'a Seslendi

Hakkaride oğlu şehit olan Şehit Annesi Seher Güçlü Erdoğan'a seslendi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Güçlü'nün (24) Mersin'deki baba evine ateş düştü.

AA muhabirin aldığı bilgiye göre, Güçlü'nün merkez Mezitli ilçesine bağlı Bozön Köyü'ndeki evine giden askeri yetkililer, acı haberi aileye verdi.

Köyde, kayınpederinin yanında kalan şehidin eşi Seher Güçlü, aldığı haberin ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Acı haberi askeri yetkililerden aldıklarını anlatan baba Ramazan Güçlü, ''Oğlumla en son bir hafta önce görüşmüştüm. Göreve gideceğiyle ilgili herhangi bir şey söylememişti. Vatan sağolsun, gerekirse yerine ben giderim'' diye konuştu.

Oğluyla en son iki gün önce konuştuğunu belirten anne Emine Güçlü ise ''Benim kuzum şehit oldu. Allah o teröristleri kahretsin, kendi analarının da yüreği yansın'' diye feryat etti. Anne Emine Güçlü, ''Başbakanımız artık ne olur bitirsin bu yanlışları, yüreği yananları'' dedi.

Türk Bayrağı asılan şehidin evi taziye ziyaretine gelenlerle dolarken, bir araya toplanan kadınlar şehidin annesi Emine Güçlü'ye sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Ailenin iki çocuğundan biri olan ve yaklaşık 3 yıldır uzman çavuş olarak görev yapan Güçlü'nün 10 ay önce evlendiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :