Şehit eşi Kılıçdaroğlu'nu şoke etti

Şehit eşi Kılıçdaroğlu'nu şoke etti

Halkalı'da şehit düşen Uzman Çavuş Boşnak'ın eşi Emel Boşnak'ın Kılıçdaroğlu'na dert yandı.

PKK’nın düzenlediği Halkalı’daki saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Boşnak’ın eşi Emel Boşnak, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na dert yandı. Emel Boşnak Kılıçdaroğlu'na "Hastaneye gittim sosyal güvencen bitti dediler. Şehidini toprağa verdin al reçeteni git dediler" dedi.

Halkalı`da 3 uzman çavuş ve 17 yaşındaki bir genç kızın şehit olduğu bombalı saldırıda yaralanan ve ardından tedavi gördüğü hastanede Şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Boşnak’ın eşi Emel Boşnak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Hürriyet'te Zeynep Gürcanlı imzalı habere göre Emel Boşnak daha önce kendisine başsağlığı ziyaretinde bulunan CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç vasıtasıyla Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.  Görüşmede Emel Boşnak Kılıçdaroğlu'na şunları söyledi:

“Benim kocamı katledenleri tetikçileri benden daha iyi biliyorsunuz. Allah’ınızı seviyorsanız onlara bu ülkeyi bırakmayın. Önce dinle sonra PKK ile sömürenlere dininizi imanınızı seviyorsanız bırakmayın. Ben bu hainlere lanet okuyorum. Benim şehidimi kimseye vermeyin onlara bırakmayın. Hastaneye gittim sosyal güvencen bitti dediler. Şehidini toprağa verdin al reçeteni git dediler. Onunla birlikte askerlik yaptım. Beş şehir gezdim, 12 ev düzdüm. Ev istemiyorum, şehidimin kanı yerde kalmasın.”

Etiketler :