Şehitlere bir bayrağı çok gördük

Şehitlere bir bayrağı çok gördük

Ermenilerle yıllardır gizli pazarlık yapan ALİYEV'İN KENDİSİDİR.. 1130 TÜRK ŞEHİDİNE BİR BAYRAĞI ÇOK GÖRDÜK..

Azadlık gazetesi TÜRKİYE'DEN VE TÜRKLERDEN ÖZÜR DİLEYEN bir yorum yayınlandı.

ERMENİLERLE GİZLİ PAZARLIK YAPAN ALİYEV'İN KENDİSİDİR
Ermenilerle yıllardır çeşitli pazarlıklar yapan bir rejim, Türkiye ile Ermenistan'ın yakınlaşması gerçeğini açık bir şekilde düşmanlıkla karşıladı.

MOSKOVA'NIN TEZGAHIYLA BURSA'DA BAYRAK KRİZİ
Bursa'da yapılan futbol maçına Azerbaycan'dan gidenlerin çoğu, provokasyon yapmak için gönderilenlerdi. Bu gruplardan biri, Azerbaycan'daki, Moskova'ya bağlı bir partinin liderinin adamlarıydı. Böyle bir gerçekten
sonra söz konusu kişilerin Türkiye'ye gitme nedenlerini söylemeye gerek yok herhâlde. Gittiler, talimatı yerine getirdiler ve döndüler.

1130 TÜRK ŞEHİDİ BİZİM İÇİN CAN VERDİ
Türk Şehitliği! Azerbaycan'ı İngiliz, Rus ve Ermeni işgalinden kurtarmak için canını feda eden 1130 genç Türk oğlu!!! Mezarları üzerindeki Türk bayraklarının kaldırılması talimatı verildi. Bayrağı olmayanlar, bayraklı şehitlere, bayraklı devlete olan borçlarını bu şekilde ödediler! Oldukça ilginç bir görüntü.

KARDEŞ DEVLETE YABANCI DEVLET MUAMELESİ ÇEKTİK
Cumhurbaşkanlığı yetkilisi Ali Hasanov ortaya çıktı ve üstüne basa basa "yabancı devlet" ifadesini kullanarak, Türk bayraklarının, "yabancı bir devletin" bayrağı olduğu için Şehitlik'ten kaldırıldığını söyledi. Demek ki bu "işgalci" rejim, Türkiye'yi "yabancı devlet" olarak görüyormuş. Bir yıl önce Türk dizilerinin yayımına yasak konulduğunda da Ali Hasanov, Türkiye Türkçesini "yabancı dil" olarak adlandırmıştı.

Etiketler :