Selçuk Üniversitesi'nde kavga

Selçuk Üniversitesi'nde kavga

Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduğu belirtilen ikigrup arasında Alaaddin Keykubat Yerleşkesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebeplekavga çıktı.

Konya'da üniversite öğrencisi oldukları belirtilen iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı. Hastaneye gelen yaralı gencin arkadaşları, polisin başka bir olay nedeniyle getirdiği kişiye şüpheli zannedip saldırınca polis hastanenin acil servisinde biber gazıkullandı.


Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduğu belirtilen ikigrup arasında Alaaddin Keykubat Yerleşkesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebeplekavga çıktı. Kavga sırasında başından yaralanan Alparslan U, Konya NumuneHastanesine kaldırıldı. Arkadaşlarının yaralandığını öğrenen öğrenciler de hastaneye geldi. Bu sırada uygulama yapan polis ekipleri üzerinde kimlik olmayan Talha B.isimli genci doktor raporu almak için hastaneye getirdi.


Yaralı Alparslan U'nunarkadaşları Talha B'ye kavgayla ilgili gözaltına alınan kişi olduğunu düşünereksaldırdı.Kavgaya müdahale etmekte zorlanan polis, hastane içinde biber gazı kullanınca hastalar ve hastane çalışanları zor anlar yaşadı.Hastanede güvenlik önlemlerini artıran polis ekipleri öğrencileri hastane bahçesinden uzaklaştırdı, ardından Alparslan U. ile kimlik bildirmediği belirtilen Talha B. hastaneden çıkartıldı.Kavgayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı, soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Etiketler :