Semih: 10 yıllık gelenek sürecek

Semih: 10 yıllık gelenek sürecek

Semih Şentürk, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçında 10 yıllık geleneği sürdürmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçında 10 yıllık geleneği sürdürmek istediklerini söyledi.

Şentürk, maçın ardından yaptığı açıklamada, Konyaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Konyaspor defansif ve sert oynayan bir takım. Ama istediğimiz mücadeleyi oynayınca Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu gösterdik. İyi bir galibiyet oldu. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmak önemliydi'' dedi.

Artık Galatasaray maçını düşündüklerini belirten Semih, ''10 yıldır Galatasaray'a yenilmiyoruz bu geleneği sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Emre Belözoğlu da Konyaspor'un sert futboluna iyi karşılık verdiklerini dile getirerek, ''Golü bulduktan sonra Konyaspor'un tekrar beraberliği yakalamasına karşın oyununun hakimi bizdik. İkinci yarıda son 20-25 dakikada iyi pas yapabilirdik, bunu olumsuz olarak değerlendirebiliriz. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bu galibiyet moral oldu'' diye konuştu. Belözoğlu da Galatasaray maçı için Semih'in düşüncelerine katıldığını ifade etti.

Etiketler :