Semih Şentürk Ada’da manşet

Semih Şentürk Ada’da manşet

The News Of World Gazetesi, star’ı kaynak gösterip golcünün Fulham’a gideceğini yazdı

Sarı Kanarya’da Semih Şentürk problemi iyice büyüdü ve artık içinden çıkılamaz hale geldi.

Özellikle devre arasında yaşanan sözleşme uzatma krizinin ardından takımda kendisine yer bulamayan golcü futbolcunun Fulham’a gideceği İngiliz basınında da yer bulmaya başladı. The News Of World Gazetesi, star’ı da kaynak göstererek kullandığı haberde, İngiliz yöneticilerle Semih’in her konuda anlaşmaya vardığını ve gelecek sezon Türk golcünün Premier Lig’de futbol oynayacağını yazdı.

Fener’i Lugano sırtladı

Kanarya’nın Kayserispor karşısında aldığı 2-0’lık galibiyet, İspanyol basınında da geniş yer buldu. Marca Gazetesi, Güiza’nın ilk 11’de maça başladığını ancak elinden sakatlandıktan sonra oyundan alındığını belirterek, “Güiza’nın yerine oyuna giren Gökhan Ünal’ın ateşlediği Fener, Lugano’nun golü ile galibiyete uzandı. Lugano takımını şampiyonluk yarışında Bursa’nın arkasında tutan isim oldu” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ, Sarı-Lacivertli kulübün Turkcell Süper Lig naklen yayınlarından elde ettiği geliri açıkladı. Sarı Kanarya’nın 1 Haziran 2009 ile 31 Mart 2010 tarihreri arasında KDV’siz tahsil edilen tutarın 22 milyon 62 bin 825 lira olduğu belirtildi.

Yönetimde pastalı kutlama

Fenerbahçe’de dünkü yönetim toplantısı öncesi 2 Nisan’da doğan Ali Koç (43) ile 5 Nisan’da doğan Nihat Özdemir (60) ve Aykut Kocaman’ın (45) doğum günleri kutlandı... 

Fenerbahçe’nin kalesi 457 dakikadır kapalı

Ligde son 5 haftada büyük bir çıkış başlatan Fenerbahçe’nin savunması ve kalecisi Volkan  Demirel de başarılı bir performans ortaya koydu. ligde son olarak 2-1’lik İstanbul BŞ karşılaşmasının 83. dakikasında gol yiyen Volkan, sonraki 5 karşılaşmayı hatasız tamamladı ve 457 dakikadır kalesinde gol görmedi.

Güiza haftaya formasını giyecek

Kayserispor maçında elinden ve dizinden sakatlanan Güiza’nın durumunun iyi olduğu belirtildi. Dün röntgen ve MR’ı çekilen Okçu’nun parmağında kırık olmadığı, sağ dizinde de problem bulunmadığı açıklandı. Güiza, haftaya kupa ve lig maçında takımdaki yerini alabilecek. Öte yandan rakip Ankaraspor olduğu için bu haftayı bay geçecek olan sarı-lacivertli takıma Daum iki gün izin verdi. Fener çalışmalara yarın başlayacak.

Etiketler :