Sendikalardan Vakıflar Genel Müdürüne ziyaret

Sendikalardan Vakıflar Genel Müdürüne ziyaret

Memur-Sen ve Diyanet-Sen Genel Müdürüne hayırlı olsun ziyareti....

MEMUR-SEN VE DİYANET-SEN’DEN VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Türkiye sathında yaptığı güzel çalışmalardan dolayı Adnan Ertem’e teşekkür etti. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün bu güzel çalışmalarının devamını dileyen Gündoğdu, mevcut sorunların karşılıklı konuşularak çözüme kavuşturulmasını istedi.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ise, vakıf çalışanlarının problemlerine değindi. Bölge müdürlüklerindeki personellerin problemlerini (özellikle İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü)  dile getirdi. Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem konuyla ilgili çalışmaların değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Yurt çapında vakıflar mülkiyetinde bulunan cami meşrutaları ile lojmanların geriye dönük mahkeme yoluyla Ecri Misil alınması, kiralara uygulanan yüksek faizlerin büyük sıkıntı oluşturduğunu ve bu problemin çözümü ile ilgili Torba Yasaya bir madde konularak bu sıkıntının ortadan kalkacağı konusunda Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem ve Genel Başkan Mehmet Bayraktutar görüş birliğine vardılar.

Görüşmede Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar’ın yanı sıra Genel Sekreter Hacıbey Özkan, Genel Araştırma ve dış İlişkiler Sekreteri Mehmet Yaman ve Eğitim Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Erol Battal hazır bulundular.

 

Etiketler :