Şener, gözünü Play-off'a dikti!

Şener, gözünü Play-off'a dikti!

manisaspor Galibiyetinin önemine dikkat çekti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Manisaspor maçında alınan galibiyetin önemine dikkat çekti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sağduyulu bir şekilde yola devam edeceklerini belirterek, "Centilmenlik ve Fair – play ilkelerinden ayrılmayacağız" dedi.

Ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalayacaklarına inandığını belirten ve Manisaspor maçında alınan galibiyetin önemli bir adım olduğunu söyleyen Şener, "Ligin ilk yarısında yoğun müsabaka trafiği nedeniyle olumsuz sonuçlar aldık. Ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil etmemize rağmen yurt içinde beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık.

İkinci yarıda tüm hedefimiz tüm kayıp puanlarımızı telafi ederek play – off grubu içerisinde yer almak olacak. Bu zorlu yarışta en büyük güvencemiz her zaman olduğu gibi büyük Trabzonspor taraftarıdır. Takımımızla verilecek destekle oyuncularımızın dirençlerini daha da arttıracak olanlar onlardır.

Bu iletişim içerisinde ligin ikinci devresinde başlayarak yolumuza güvenli adımlarla devam etmenin mücadelesi içerisinde olacağız.

Yolumuzda yürürken, sağduyu, centilmenlik ve Fair – play ilkelerinden ayrılmayacağımızın mutlaka bilinmesini isteriz" diye konuştu.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.