Şener "SP ittifakını" cevapladı

Şener "SP ittifakını" cevapladı

Şener: İttifakların nasıl şekilleneceğini görmek için bekleyeceksiniz.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, seçim ittifakı konusunda, "İttifakların nasıl şekilleneceğini görmek için bekleyeceksiniz. Zamanı hızlandırarak bunun cevabını veremem." dedi.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, partisinin il başkanları toplantısında gelişen siyasi olaylara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Sadet Partisi'ndeki gelişmeleri izlediklerini ifade eden Şener, her partideki gelişmeleri, o partinin bir iç konusu olarak görülmesi gerektiğini ifade ederek, "Olan biteni gözlemlemek doğal bir hadisedir." dedi.

Türkiye Partisi'ni, yeni bir siyaset tarzı inşa etmek üzere kurduklarını ve Türkiye'nin tamamında örgütlenerek seçime hazırlandıklarını hatırlatan Şener, "Elbette seçim ortamında farklı seçim stratejileri ortaya çıkabilir. Buna dayalı olarak da bazı gelişmeler meydana gelebilir. Ancak şu an bir seçim ortamında değiliz." şeklinde konuştu.

Gazetecilerin, seçim ittifakı konusundaki sorusunu cevaplandıran Şener, iktidarın bile kafasında ittifaklar olduğunu vurgulayarak, "İttifakların nasıl şekilleneceğini görmek için bekleyeceksiniz. Zamanı hızlandırarak bunun cevabını veremem." şeklinde cevaplandırdı.

 

Etiketler :