ŞENERDEN SÜPRİZ AÇIKLAMA

ŞENERDEN SÜPRİZ AÇIKLAMA

Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda yapacakları maçta kendilerini yenmesinin, sürpriz sonuç olacağını söyledi

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan Şener, girişte gazetecilere açıklama yaparken, Galatasaray ile oynayacakları maçı kazanacaklarını iddia etti. Bu karşılaşma için ''Bu hafta Galatasaray'ı yeneriz ve aynen yolumuza devam ederiz'' ifadesini kullanan Şener, ''Galatasaray'ın bizi yenmesi sürpriz olur'' dedi.

Şener, ligde Konyaspor'a yenilmeleri ve ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın, taraftarlarca istifaya davet edilmesinin hatırlatılması üzerine, ''Bu, usuldendir. Yenilince bağırılır. Bir daha yenilirsek, benim için bağırılır. Bu bir sistem'' diye konuştu.

Bu arada, geceye katılan Galatasarayfutbolcu Arda Turan, Sadri Şener'in sözleri hatırlatıldığında, ''Sadri Şener'e büyük saygı duyuyoruz. Trabzonspor maçından önce Hamburg maçımız var ve biz sözümüzü sahada söyleriz'' değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :