Şenes Erzik: Mourinho akıllı olsun

Şenes Erzik: Mourinho akıllı olsun

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Barcelona maçı sonrası Real Madrid teknik direktörü Mourinho tarafından hedef tahtası haline getirilmesine kızdı ona bir film önerisinde bulundu.

NTVSpor'da canlı yayınlanan Spor Servisi programına bağlanan UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Jose Mourinho'nun kendisini suçlamasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. 'Mourinho sonunda suçluyu buldu' diyen Erzik, 'Bu kadar ünlü bir futbolcu olduğumu bilmiyordum' ifadelerini kullandı.

"MOURİNHO'YU ALDATMIŞLAR"
UNICEF konusunda açıklamalarda bulunan Erzik, " Ben 1971-73 yılları arasında Birleşmiş Milletler'in bir organı olan UNICEF'te 2 yıl görev yaptım. Türkiye'de bir projeleri vardı, çocuk maması geliştiriyorlardı. Bunun için bir teşkilat kurulmuştu, ben de bu projenin direktörlüğünü yaptım. Hayatımın en zevkli çalışmalarından biriydi. Son derece profesyonel bir çalışma oldu. Beni çok tatmin etti. Ancak şu anda hiçbir ilişkim yok. Mourinho'yu maalesef kötü bilgilendirmişler. Hakem atamaları ile uzaktan yakından ilgim yok. UEFA'da atama komitesi ayrıdır" şeklinde konuştu.

"MOURİNHO AKILLI OLSUN"
Jose Mourinho'nun yanlış kapı çaldığını belirten Erzik, "Ben kendisine İyi, Kötü, Çirkin" filmini izlemesini tavsiye ediyorum. Oradaki Clint Eastwood'u kendisine örnek alsın. Maalesef kendisini aldatmışlar. Akıllı olmasını tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

MOURİNHO NE DEMİŞTİ?
İspanyol Spor Gazetesi AS, bir televizyon programına dayandırdığı haberinde geçtiğimiz hafta Barcelona yenilgisinin ardından sert demeçler veren Jose Mourinho'nun hedefindeki ismin Şenes Erzik olduğunu yazmıştı. Haberde "Erzik, Villar ve Platini'nin sağ kolu ve UNICEF'in de bir parçası" ifadelerine kullanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.