Şenol, 16 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti

Şenol, 16 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti

Sakarya'nın Erenler ilçesinde otomobil çarpması sonucu yaralanan ve 472 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ilköğretim okulu öğrencisi Şenol Muslu'nun cenazesi toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, geçen yıl Nisan ayında okul önünde, yolun karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden ilköğretim 7. sınıf öğrencisi Şenol Muslu'nun cenazesi, yakınları tarafından alınarak Merkez Mahallesindeki evlerinin önüne getirildi.

Helallik alındıktan sonra Erenler Merkez Camisine götürülen Muslu'nun cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ailenin yakınları ve Muslu'nun sınıf arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde, ayakta durmakta güçlük çeken baba İrfan ve anne Fikriye Muslu'yu yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Erenler Yücel Ballık İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Şenol Muslu, 15 Nisan 2010'da teneffüste okulun yakınında bulunan babasının işyerine giderek harçlık almış, okula dönerken karşıya geçmek istediği sırada bir otomobilin çarpması sonucu yaralanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.