Şenol Güneş: Günah ya, vallahi günah

Şenol Güneş: Günah ya, vallahi günah

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın sonrasında konuştu.

Zemin için isyan eden Güneş, "Kazanmak önemli ama, futbol oynamak daha önemli. Futbol oynamak için koşulların iyi olması gerekiyor. Soğukluğu değiştiremeyiz, ama zemin kontrolü bizim elimizde. Günah ya, vallahi günah. Buz olabilir, ama bozuk olmaz. Sahasında maç kazanamıyor diyorlar, kazanamaz tabii. Buna izin vermek günah. Sakatlanır. Bütün oyuncuların kazanmak için oynaması önemliydi. Bir dengesizlik var. Sivas'ın takımı orada oynamak istemiyor. Sivas vermiyor sahasını gibi bir durum var. Kenarda çocuklar topu geç atacak, zemin kötü olacak. Artık geçelim bunlar 50 sene önce yapılıyordu. Bugünkü oyunun kötülüğünden çıkmak için söylemiyorum bunu. Her şey iyi olacak, biz de seyredeceğiz" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA DENİZLİ'YE GÖNDERME...

Mustafa Denizli'nin Beşiktaş maçının ardından yaptığı 'İnce ince doğradılar' yorumuna göndermede bulunan deneyimli hoca, hakem hataları ile ilgili, "Kim ince ince doğranıyor, kim ne yapıyor, ben de bunları söylersem... Hakem golü verirse, santra yaparsın, vermezse yapmazsın. Herkes konuşuyor zaten, bana sıra gelmez" dedi.

Mücadelede yedek kulübesinde kalan Gökhan Töre'ye de değinen Güneş, "Gökhan bizim için çok önemli. Ama bir düşüş yaşıyor. Isınırken bir sıkıntısı oldu, o yüzden oynatmadım. İyi bir Gökhan ile daha çok maç alacağız. O da biliyor, bilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.