Şenol Güneş "İyi yoldayız"

Şenol Güneş "İyi yoldayız"

Şenol Güneş Trabzonspor - Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklama yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında,

daha iyi olmaları gerektiğini söyledi. Güneş

Bugün oynadığımız Sivasspor uzun süredir kaybetmiyordu Bursaspor’a yenilmesine rağmen disiplinli, rakipleri zorlayan bir takımda. Takımımızın akıllı ve sabırlı olması, ayağa pas yapması ardından gollerin gelmesiyle farkı bulduk. Buna rağmen Sivasspor’un iyi bir takım olduğunu beklenmeyen bir oyun karşısında oyun disiplininden koptu. Mental olarak hazır olmanın karşılığını aldık. Antalya’da bunun eksikliğini yaşamıştık. Oyuncularımı tebrik ediyor, seyirciye teşekkür ediyorum. İyi futbolla birlikte tribünlerin hareketlenmesi futbolun güzelliğini ortaya koydu. Antalyaspor karşısında gerçeklerimizi ortaya koyduğumuz gibi bugün de doğrularımızı ortaya koyacağız. Doğrularla sonuçlar almak istiyoruz. Bizim verdiğimiz mesajlarla kamuoyuna yansıyanlar aynı değil. Bugün sabırlı akıllı oynadık. Gol gelmeyebilirdi. Oynamamız gereken oyunu oynamalıyız. Sonuç ne olursa olsun. Uzun bir maratondayız. İyi durumdayız, Manisaspor maçını almadığımız anda bu galibiyetin anlamı kalmaz.

 

Bu takım oyunudur. Oyuncu, seyirci, medya ile bir takımız. Bu durumda tam olarak anlaşmamız halinde daha iyi sonuçlar gelecek. Basketbolda nasıl başarıya ulaşmışsak futbolda da bu şekilde başarı gelir. Bizde oynamayan oyuncular düşünülmeyen oyuncular değil. İyi ile kötüyü ayırt edeceğiz illa ki ama hiç beklemediği anda oyuncuyu oyuna koyduğunuzda oynayabiliyorsa bunu oturtmuşsak başarılı oluruz.

 

Büyük takımlarda camia önemlidir. Takımın aldığı sonuca bağlı olmadan destek bulmak istiyoruz. Sezon başından beri iyiye gidiyoruz. Antalyaspor maçını baz alırsanız yanılırız. Manisaspor maçı daha zor olacaktır. Bu galibiyet Manisa’yı daha dirençli hale getirecektir. Hakem hataları olacaktır. Bunları aşabilirsek iyiye doğru gidiş devam eder. Şuan en iyi giden takım Bursaspor, Kayserispor ve Beşiktaş da iyi gidiyor. Onları geçmek zorundayız. Bunun için çok çalışacağız.

 

Jaja daha katılımcıydı. Alanzinho da öyleydi. Jaja geldiği günden daha iyi durumda. Güçlendikçe hücum ve defansı daha iyi yapacak. Daha fazlasını verecektir. Biz de bazen onu düşünmediği yerlerde oynatmak durumunda kalıyoruz. "dedi

Etiketler :