Şenol Güneş Konyaspor maçı için uyardı

Şenol Güneş Konyaspor maçı için uyardı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş oyuncularını uyardı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından, ligin 17. sırasında yer alan Konyaspor'u hafife almamalarını istedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in, oyuncularını, rakibi hafife almamaları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.Futbolcularına son uyarılarını yapan deneyimli teknik adam, 17 puan ile lig sıralamasında 17. sırada bulunan Konyaspor'un ligdeki görüntüsüne bakarak yorum yapmamaları gerektiğini oyuncularına aktardı.

Lige verilen milli arada rakibin ligdeki konumuna da bakarak kendileriyle oynayacağı maça çok iyi konsantre olabileceğine dikkat çeken Güneş, zorlu yarışta kendileri için hiçbir maçın kolay olmadığını, Konyaspor maçına da bu düşüncelerle çıkmaları gerektiğini söyledi. Bundan sonra telafisi zor olan maçlara çıkacaklarını, Konyaspor'un önemli ve ciddi bir rakip olduğunu oyuncularına aktaran deneyimli teknik adamın, bu yüzden sahada herkesin bir biriyle daha çok yardımlaşmasını istediği öğrenildi.


 

Etiketler :