Şenol Güneş, Mehmet Ekici'nin alınmasını istedi

Şenol Güneş, Mehmet Ekici'nin alınmasını istedi

Beşiktaş, Trabzonspor'da sorunlar yaşayan Mehmet Ekici'nin transferi için ocak ayında girişimde bulunacak.

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, önceki gün yaptığı açıklamada, Ocak ayındaki ara transfer döneminde birden fazla takviye yapacaklarının sinyalini vermişti.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Cenk Gönen’in ayrılmasının ardından takımda bir yedek kaleci ihtiyacı doğdu. Stoper hattında ise Pedro Franco’dan memnun değiliz. Buraya da bir takviye yapılabilir. Ek olarak orta saha konusunda da yeni transfer durumu var” ifadelerini kullanan Şenol hocanın bu sözleri, taraftarda büyük heyecan yarattı.

Fanatik'in haberine göre; Ocak ayında yapılacak transfer harekatına orta sahanın merkezinde oynayan bir ismin dahil edilmesini de isteyen başarılı çalıştırıcının, Trabzonspor’daki geleceği belirsiz olan Mehmet Ekici’yi listesine yazdığı bildirildi.

ERKAN ZENGİN İLE KAVGA ETTİ

Takım arkadaşı Erkan Zengin’le yaşadığı kavga sebebiyle mutsuz olan tecrübeli futbolcu, Bordo-Mavililer’den ayrılacağı iddialarını yalanlasa da kulübün Aralık ayındaki başkanlık seçiminden çıkacak sonucun; bu transferin geleceğini belirleyeceği biliniyor.

Tolgay Arslan transferi sebebiyle İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimiyle aralarında soğuk rüzgarlar esen Siyah-Beyazlılar’ın; olası bir başkan değişikliğinde bu konuda elinin güçlenebileceği konuşuluyor. Kara Kartal’ın orta saha takviyesi konusunda ek olarak Chelsea’li Obi Mikel için de şimdiden nabız yokladığı öğrenildi.

KALEYE HARUN, STOPERE SERDAR

Öte yandan Şenol Güneş, kale ve stoper mevkiileri için ise Harun Tekin ve Serdar Aziz'in transfer edilmesini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.