Şenol Güneş neler söyledi?

Şenol Güneş neler söyledi?

Şenol Güneş Antalya macindan sonra neler söyledi?

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, Antalyaspor'a 2-1 mağlup olarak elendikleri Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçının ardından açıklamalarda bulundu.

 

Güneş, şunları söyledi: "Skora baktığımız zaman kaybeden takımız. Oyun olarak rakipten üstündük ama yaptığımız hatalardan gol yedik. ikinci yarıya hızlı ve tempolu başladık. Çok gol bulabilirdik ama değerlendiremedik.

 

Bize yakışmayan goller yedik. Bu maçta kötü oynadığımızdan değil hatalarımızdan dolayı gol yedik. Dinlenmeye ve çalışmaya ihtiyacımız var ama buna zamanımız yok. Hafta sonu zor bir maç var. Bu maç moral ve fizik olarak bizi yordu bunu atlatmalıyız. Play-Off yarışında üstte olmak istiyoruz ama çok puan kaybettik.

Şuan zor dönemdeyiz. Bu oyun yapısıyla Play-Off'ta zorlanırız."

 

Güneş, "Benim Trabzonspor'dan ayrılmam ya da kalmam önemli değil. Giderim kalırım sorun değil. Trabzonspor başarısı için burdayım. Böyle bir şeyi konuşmak doğru değil."

 

TARAFTARLARLA HAVALİMANINDA YAŞADIĞI DİYALOG

Havaalanında taraftarla yaşadığı diyalogla ilgili de değerlendirmede bulunan Güneş, "Taraftar üzüntüsünü paylaşırken konuşma tarzındaki uslüp farklıydı. Herkes Trabzonspor'un başarısını istiyor. Kötü amaçlı olduğunu düşünmüyorum. Uslubü yanlıştı. Büyütmeye gerek yok" dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.