Şenol Güneş PSV icin konuştu

Şenol Güneş PSV icin konuştu

''Yarınki maçtan tur için avantajlı bir sonuçla ayrılmak istİyoruz''

Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın Hollanda temsilcisi PSV Eindehoven ile onayacakları maç öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, PSV Eindhoven maçını Türkiye Hollanda ilişkilerin 440. yıldönümünde oynayacaklarını belirterek, “ Bu ilişkilerin bizim maçımızla daha iyi bir hale gelmesini diliyorum. Dostluk içerisinde oynanması, hak edenin kazanmasını ve güzel bir olmasını diliyorum, öyle olacağına da inanıyorum.” dedi.

Orta sahada ve hücumda iyi oyuncuları olan bir takımla oynayacaklarını anlatan Güneş, “İki maç sonucunda tur atlayan belli olacak. O yüzden yarınki maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz. Umarım kazanan biz oluruz.” ifadelerini kullandı.

Güneş, rakibin genç ama çok gol atan bir takım olduğunun hatırlatılması üzerine de, “Genç oyuncuları var ama o oyuncuların oyun tecrübesi var. Yaşları genç ama iyi bir takım. Daha çok hücuma dönük oynuyorlar. Zor bir takımı yenmek ve turu geçmek için oynayacağız. Biz de iyi bir takımız. Alacağımız tedbirler hem ofansif, hem defansif olacak.  Kendi gücümüzle iyi şeyler yapabildiğimiz göstermek için mücadele edeceğiz. Onların hücum gücü var ama bizim de gol atabileceğimize inanıyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Futbolculardan Halil Altıntop da içeride oynayacakları için kendilerini daha avantajlı gördüklerini söyledi.

Halil, “Güzel, zorlu bir maça çıkacağımızı düşünüyorum. İçeride oynayacağımız için kendimizi daha avantajlı buluyorum. Umarım hocamızın istediklerini sahaya yansıtıp, haftaya Hollanda’ya avantajlı gideriz.” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.