Şenol Güneş'ten bayram mesajı!

Şenol Güneş'ten bayram mesajı!

Trabzonspor Teknik direktoru Şenol Güneş, bayram mesajı yayınladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bayram mesajı yayınladı.

Başta futbol alemi olmak üzere Türkiye’nin her zamankinden fazla dostluğa, barışa ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğine işaret eden Güneş, “Bu doğrultuda bayramın vesile olmasını tüm kalbimle diliyorum” ifadesini kullandı.

Ülkenin başta terör ortamı olmak üzere her türlü olumsuz gelişmeden uzak kalmasını dileyen tecrübeli teknik adam şöyle konuştu:

“Milletçe birbirimize kenetlenmemiz gereken bu günlerde futbol dünyasında da sıra dışı gelişmeler yaşamaktayız. Bu camianın içerisindeki kişiler olarak bizlere düşen üzerimizdeki sorumluluğun gerektiği davranışları göstererek süreçten sağduyulu bir şekilde geçilmesini sağlamak olmalıdır.”

Daha güzel bir dünya için insanların elbirliği içerisinde emek vermeleri gerektiğine işaret eden tecrübeli teknik adam mesajına şu cümlelerle devam etti:

“Sağduyulu, hoşgörülü, saygı ve sevgi içerisinde, ilkeli, prensipli yaşamalıyız. Sorun çıkarmak yerine birlikte çözüm üretmeliyiz. Adalet olmadan barışın olmayacağını, özgür ortam yaratılamayacağını unutmamalıyız. Birbirimizi değil, suçu yok etmeliyiz. Hak- hukuk kuralları dışına çıkmamalı, karşımızdakilere adil ve eşit muamele göstermeliyiz. Şüphelerle değil, güvenle yaşamalıyız. Bunun için bir araya gelmeliyiz.

Futbolun içerisindeki bütün unsurlar, tüm birimler öncelikle kendi içinde sorunlara çözüm bulmalı. Birimler arası diyalog geliştirilerek ortak noktalarda buluşulmalı. Ayrılıkları bir kenara bırakarak fikri mücadelemizle bir bütün oluşturmalıyız. Zira başka Türkiye yok.

Artık futbolun asıl sahiplerinin devreye girmelerini zamanı çoktan gelmiştir. Ortak akıl etrafında mutlaka buluşmalıyız. Aksi halde işin ehli olmayanlar söz sahibi olur ve bugünkünden çok daha kötü günler yaşarız. Bu vesileyle Trabzonsporlular başta olmak üzere, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, insanlığın barış içinde, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler geçirmesini diliyorum” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.