Serdar Turgut'dan Oray Eğin'e

Serdar Turgut'dan Oray Eğin'e

Serdar Turgut: Oray'daki gecikmiş dönüşüm, bir trendin habercisi..

Habertürk yazarı Serdar Turgut, bugünkü köşesinde, bir dönem birlikte çalıştığı Akşam yazarı Oray Eğin'i, son dönemdeki yazılarına dikkat çekerek  'Erdoğan'ın pampişi yazar' olarak nitelendirdi.

'Oray Eğin bir süredir Başbakan Erdoğan'ı hayranlıkla ve heyecanla takip ediyor, hayranlığını ve heyecanını ortaya koyan güzel yazılar yazıyor' diyen Turgut, 'Yazılarının içeriğine hiçbir itirazım yok ben de aynı fikirdeyim. Ama ben bunları çok uzun zamandır söylüyordum. Oray ise ben bunları söylediğimde daima çok kızıyor ve cemaatçi olduğum, parayla satın alındığım ve korku nedeniyle iktidara yalakalandığım suçlamalarını getiriyordu' diyerek Eğin'e sitemini dile getiriyor.

NE OLDU DA YAZILARI DEĞİŞTİ?

Turgut, Oray Eğin'e soruyor: 'Şimdi ne oldu da yazıları değişti acaba?'

'Başbakan'da bir değişiklik yok, o yıllardır davrandığı gibi davranıyor, aynı şeyleri söylüyor; mantıki sonuç, Oray'da radikal bir değişim olduğudur..'

Eskiden Başbakan'a ve iktidara gözünü karartarak karşı olanların etkisinde kalmıştı, onların dümenine girmişti Oray. Acıklı olan onlar bunu cumhuriyeti kurtarmanın gereği sanıyorlardı. İktidarın Erdoğan'ın attığı her adım muhakkak eleştirmek ve yıpratmak için vesileydi onlar için..

O zamanları iyi hatırladığımdan ve onların dezenformasyon va karalama kampanyalarının hedefi olduğumdan şimdi Oray'ın son günlerdeki yazılarını okurken inanın üzülüyorum (...)

O BİR TRENDSETTER

Oray'da yaşanmaya başlanılan dönüşüm Türkiye için hayırlıdır. Çünkü o Türkiye, birçok insanın gecikmeli de olsa yaşadığı büyük dönüşümü temsil ediyor.

Özetle: Oray'daki gecikmiş dönüşüm bir trendin habercisi, o gerçekten de bir trendsetter galiba...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.