Serhat Albayrak'ın babası dövüldü

Serhat Albayrak'ın babası dövüldü

Bu haberi okuyan inanamıyor... Başbakanın dünürü, Turkuvaz medyanın başkanı Serhat Albayrak'ın babası dövüldü.

Başbakan'ın dünürü,Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu başkanvekili Serhat Albayrak ile Çalık Grubu CEO'su Berat Albayrak'ın babası yazar Sadık Albayrak, polisler tarafından dövüldü. Albayrak'ın dayaktan kolu kırıldı.

DAYAKTAN KOLU KIRILDI

cafesiyaset.com'un haberine göre gece bir toplantı çıkışında yanında arkadaşı ile giderken yolu başka bir araçla kesilen Albayrak'ın dayak sırasında kolu kırıldı.

Türkiye Yazarlar Birliğinin doğumunun 100. yılı dolayısıyla Sultanahmet'teki Kültür Merkezindeki toplantıdan çıkan üç kişi ile polisler arasında çıkan tartışma kavga ile bitti.

Polislerin darp ettiği üç kişiden biri olan İHH Yönetim Kurulu üyesi ve Ortadoğu Özel temsilcisi Ahmet Emin Dağ savcılığa şikayette bulunurken, darp edilen üç kişiden birisinin Başbakan Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak olduğu belirlendi.

POLİSLER SİVİLLERİ DARP ETTİ

Kavganın üç arkadaşın tramvay yolundan geçerken yeşil ışıkta üzerlerine gelen bir sivil araca tepki göstermeleri ile başladığı iddia edildi. İddiaya göre, "hem tramvay yolundan gidiyorsunuz hem de kırmızı ışıkta geçiyorsunuz" tepkisi üzerine araçtan inen polislerle üçlü arasında tartışma çıktı. Karşılıklı kimlik isteyen taraflar arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine polislerin sivilleri darp ettiği belirtildi.

Ahmet Emin Dağ'ın darptan dolayı savcılığa başvurduğu belirtiliken, Sadık Albayrak'ın da kolunun kırıldığı iddia edildi. Albayrak'ın bugün polisleri şikayet için İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile görüşeceği belirtildi.

Etiketler :