Seri katili pizza dilimi yakalattı!

Seri katili pizza dilimi yakalattı!

11 kadına tecavüz edip öldüren ve 25 yıldır aranan "Uyuyan Felaket" lakaplı seri katil yakalandı.

Los Angeles’ta 1985-2007 arasında 11 kadını öldüren “Uyuyan Felâket” lakaplı seri katil pizza diliminden alınan DNA örneğiyle yakalandı

Ölüm cezası alacak

ABD’nin Los Angeles kentinde polisin 25 yıldan beri aradığı “Grim Sleeper” (Uyuyan Felâket) lakaplı seri katil DNA izinden yakalandı. Başına 500 bin dolar ödül konulan ve 1985 ile 2007 arasında 11 kadını öldüren 57 yaşındaki Lonnie David Franklin Jr, yediği bir pizza diliminin üzerinde bıraktığı DNA örneğinden tespit edildi. Evinde kıskıvrak yakalanan seri katil idam cezasıyla yargılanacak.

Tecavüz edip öldürüyor

Komşuları tarafından “nazik ve harika biri” olarak tanınan seri katil, cinayetlerine 1988-2001 arasında ara vermişti. Franklin, çoğu fahişe kurbanlarına önce tecavüz ediyor, sonra da tabancasıyla vurup kentin dışındaki çöplüğe atıyordu. 1988’de katilin elinden kaçan bir kadın, zanlıyı 20-30 yaşlarında siyah bir adam olarak tarif etmişti. Polis bu bilgiden yola çıkarak katili yakaladı.

KADINLARA AŞIRI DÜŞKÜNDÜ

Los Angeles polisi seri katile ulaşmak için kent genelinde zanlının profiline uyan tüm erkeklere DNA testi yaptı. Komşuları, Franklin’in fahişelere aşırı derecede düşkün olduğunu dile getirdiler.

Etiketler :