Seri katilin ilk videosu

Seri katilin ilk videosu

3 kişinin tabancayla kafalarından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak bir kişinin Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalanan katil:

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Bodrum'da yakalanan zanlının ifade işleminin ardından İzmir'e gönderileceğini bildirdi.

Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muğla ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen operasyonla Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalanan zanlının ifade işlemlerinin sürdüğünü belirtti.

''Zanlı ilk ifadesinin ardından, olayların yaşandığı İzmir'e gönderilecek. Bu olayda, İzmir ve Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı bir çalışma sergilediler'' diyen Altıparmak, olayla ilgili soruşturmanın geniş kapsamlı olarak sürdürüldüğünü ifade etti.

Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay ise zanlının dün Bodrum ilçesine gelerek, bir pansiyona yerleştiğinin tespit edildiğini aktararak, ''Bu gelişme üzerine İzmir ve Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon kararı aldı. Zanlı, kaldığı pansiyonda uyurken yakalandı. Polis ekiplerine herhangi bir mukavemet gösteremedi. Zanlının üzerinden çıkan para ve pasaportla ilgili araştırmalar sürüyor. Zanlının odasında yapılan aramada ele geçirilen maktullere ait bazı eşya da inceleniyor'' diye konuştu.

İzmir'de üç gün üst üste 3 kişinin tabancayla kafalarından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak bir kişi kaldığı pansiyonda, öldürülen kadınların eşyalarıyla yakalandı. İşte o kişinin ilk görüntüleri:

Etiketler :