SERİNYOL İKÖĞRETİM KERMES VE EĞLENCE GECESİ

SERİNYOL İKÖĞRETİM KERMES VE EĞLENCE GECESİ

Serinyol İlköğretim Okulu, okul yararına kermes ve yıl sonu eğlence gecesi düzenledi.

Serinyol İlköğretim Okulu, okul yararına kermes ve yılsonu eğlence gecesi düzenledi. 3 Haziran Pazar günü okul binasında yapılacak olan kermes için tüm hazırlıklar tamamlandı. Öğretmen ve velilerin katkılarıyla hazırlanıp satılacak olan pasta, börek, içecek, mutfak eşyası, kıyafet ve kitapların sergileneceği ve sabah dokuzda açılacak olan kermese tüm Serinyol halkı davet edildi.

Ayrıca 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı sonu olmasından dolayı öğrenci ve velileri için eğlence gezisi düzenleyen Serinyol İlköğretim Müdürü Mustafa Ertan Bozkır 5 Haziran Salı günü saat 20.30 da yapılacak geceye yine tüm Serinyol halkını davet etti.

Gecede Okul öncesi Eğitimi Öğretmeni Fatma çetin Kabadayı’nın koreografisini yazıp hazırladığı ve 23 Nisan’da beğeniyle izlenen “Sihirli Kelebekler Bale Grubu’nun gösterisi, Sınıf Öğretmeni Neval Erkal’ın hazırladığı “Üsküdar’a Giderken” isimli müzikli gösteri ve Sınıf Öğretmenlerinden Mine Tümer’in hazırladığı halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından tiyatro ve diğer sürpriz etkinlikler yapılacağı bildirildi.

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.