Serinyol İlköğretim Kule Restaurantta Coştu!

Serinyol İlköğretim Kule Restaurantta Coştu!

Serinyol İlköğretim Okulu’nun tayini çıkan Müdür Yardımcısı Vecih Aracı ve Yusuf Erikli için düzenlediği Veda Gecesi Eğlencesi 22 ekim 2011 cumartesi akşamı Antakya Harbiye Kule Restaurant’ta yapıldı.

Eğlenceye Okul Müdürü Mustafa Ertan Bozkır ve eşi Adeviye Dilek Bozkır, öğretmen ve eşleri Okul Aile birliği başkanı Mehmet Kaplan, eşi Deniz Kaplan ve yardımcıları katıldı.

Yetmişe yakın bir gurupla Antakya’nın güzide turistik mekânlarından olan Kule Restaurant’ta buluşan öğretmenleri karşılayan Okul Müdürü Mustafa Ertan Bozkır öğretmenleriyle özel olarak ilgilendi. Çeşitli mezeler, yemek ve meşhur peynirli künefenin lezzetiyle enerji toplayan Serinyol İlköğretim Okulu kadrosu eğlencesine oyun ve halayla devam etti. Samim Gürsoy, Ali Yılmaz, Mehmet Kaplan ve Kaya Sönmez’in sahne performansları izleyenleri büyülerken Okul Öğretmenlerinden Besim Çiçek alkışlar eşliğinde sahneye davet edildi. Arapça şarkılar söyleyerek seyircileri coşturan Çiçek, öğretmen arkadaşlarından ve diğer dinleyicilerinden teşekkür alırken ayakta alkışlandı. Okul Müdürü Mustafa Ertan Bozkır “Okulumuzun öğretmen kadrosu çalışkanlığı ve bütünlüğü ile her zaman örnek olmuştur. Vedalar hüznü anımsatır ancak bu bizler için geçerli değil, biz giden arkadaşlarımızla da bağlantılarımızı koparmayacağız. Katılan bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi. Öğretmen Ali Yılmaz “Bu yaşananlar çok güzel anılar, kayıtlar ömür boyu saklanmalı” diyerek geceden memnun kaldığını dile getirdi. Geceye en çok “Tabure Takımı” esprisi damga vurdu.

Eğlence ve coşkudan yıkılan Kule Restaurant’ta saat 23.30’da veda yemeği noktalanırken bütün yüzlerde memnuniyet ifadelerinin olması gözden kaçmadı.

Serinyol İlköğretim Okulu bundan önceki eğlencesini Okul Aile Birliğini güçlendirmek amacıyla mayıs ayında Doğrular Düğün Salonunda yapmıştı.

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.