Serinyol İlköğretim Okulu 23 Nisan'da Coştu

Serinyol İlköğretim Okulu 23 Nisan'da Coştu

Hatay Serinyol İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını oldukça coşkulu geçirdi.

İlköğretim 1. sınıf öğretmenlerinden Neval  Erkal Kaplan’ın Mevsimler Rondu ve Nusret İdrisoğlu’nun Hayat Bayram Olsa isimli şarkılar eşliğinde hazırlamış oldukları dans gösterileri renkli görüntülerle seyircileri coştururken yine ilköğretim öğrencilerinin dans, rond, tiyatro gösterileri ve 4–6 yaş grubu öğrencilerinin defile ve danslarının ardından  “Halk Oyunları Benim hayatımın bir parçası” diyen Öğretmen Mine Tümer’in hazırladığı Modern Dans Gösterisi hem kıyafetler hem de gösteri açısından büyük alkış alırken Hatay Yöresi Halk Oyunları da beğeniyle izlendi.

Okul Müdürü M. Ertan Bozkır Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak “Çocuklar bizim geleceğimizdir, onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bizleri daima destekleyen velilerimizle her geçen gün daha fazla başarıya imza atacağız.” dedi.

Okul Öncesi Öğretmeni Fatma Çetin Kabadayı tarafından hazırlanan ve Batuhan Özgün, Mirel Türetken ve Furkan EmreGümüş’nin sergilediği “Komedi Dans Üçlüsü” ise programda en çok ilgi gören ve ayakta alkışlanan gösteri oldu. Miniklerin büyüklere taş çıkarırcasına oynadıkları gösteride davranış ve mimikleri çok beğenildi.

Program Serinyol İlköğretim Okulu öğretmen ve velilerinin halay gösterisinin ardından bir ay sonraki Sıra Gecesinde buluşmak üzere sonlandırıldı.

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum