Servet Çetin transferinde büyük oyun

Servet Çetin transferinde büyük oyun

Transferin bugüne kadar neden gerçekleşmediği anlaşıldı.

Servet dün Galatasaray kafilesiyle birlikte Hollanda kampına giderken, Marsilya’ya transferinin neden zora girdiği de ortaya çıktı. Yönetimde yaşanan krizden önce Servet’e 8 milyon Euro vermeye razı olan Marsilya kulübü, son pazarlıklarda bu kararını değiştirdi. Fransızlar bu oyuncuya 5 milyondan fazla veremeyeceklerini belirterek görüşmelerden ayrıldılar. Galatasaray yönetimi ise 8 milyon Euro’da ısrar ediyor ve bunun altında bir fiyata Servet’i kesinlikle satmayacaklarını söylüyor.

DiAWARA SADECE TAKTİK

Marsilya’nın, Bordeaux’da oynayan Diavara’ya teklif götürmesinin ise Servet’i transfer etmek için bir taktik olduğu söyleniyor. Marsilya, bu şekilde Galatasaray yönetimini köşeye sıkıştırıp yıldız oyuncuyu istediği paraya renklerine bağlamak istiyor. Ancak Galatasaray da bu konuda geri adım atmamaya kararlı. Sarı-Kırmızılılar, “Eğer 8 milyon Euro’yu getirmezseniz satış olmaz. Biz oyuncumuzdan memnunuz” restini çekiyor. Önümüzdeki günlerde bu pazarlığın nasıl sonuçlanacağını ise herkes merakla bekliyor.

BENİM İÇİN FARK ETMEZ

Milli oyuncu Servet Çetin de Marsilya’ya gitmek için can atmadığını söyledi. Galatasaray’ın uluslararası alanda Marsilya’dan daha iyi bir marka olduğunu belirten Servet Çetin, “Bu transferden Galatasaray istediğini alacaksa giderim. Yoksa Galatasaray’da kalmaktan mutluyum” dedi.


Etiketler :