Servet'le dalga geçiyorlar

Servet'le dalga geçiyorlar

Galatasaraylı defans oyuncusu Servet Çetin, Ali Sami Yen Stadı'ndaki son maçta gol atmasının ardından, Türk Telekom Arena'daki de ilk golü attığını belirterek, ''Bu bana nasip oldu'' diyerek ..

Galatasaraylı defans oyuncusu Servet Çetin, Ali Sami Yen Stadı'ndaki son maçta gol atmasının ardından, Türk Telekom Arena'daki de ilk golü attığını belirterek, ''Bu bana nasip oldu'' diyerek mutluluğunu dile getirirken, ''Ligde 3, kupada da 1 gol attım. Arkadaşlarım benimle (Golcü) diyerek dalga geçiyorlar'' şeklinde konuştu.

Sivasspor maçını kazanarak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı başardıklarını aktaran tecrübeli oyuncu, performansındaki artış konusuyla ilgili olarak, şöyle konuştu:

''Rijkaard hoca burada olmadığı için arkasına konuşmak bana yakışmaz. Şunu söyleyebilirim, bir futbolcu için en önemlisi kendisine güvenilmesidir. Futbolcunun başarılı olması isteniyorsa, hocası ve yöneticisi güven vermeli. Ben biraz güvenimiyitirmiştim ve sahada istediklerimi yapamıyordum. Bu tüm futbolcular için geçerli. Başımızdakiler bana güvendiği zaman, performansım iyi olur.''

Servet, ligde kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak üst sıralara çıkmak istediklerini, Ziraat Türkiye Kupası'nın ise kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, ''Ligde çok geride kaldık. İlk hedefimiz kupayı almak ama lig de önemli. Bitirebildiğimiz kadar yukarda bitirmek istiyoruz. Galatasaray'ın sıralamada altlarda gözükmesinden bir futbolcu olarak da utanıyorum'' diye konuştu. 

Etiketler :