Servis dereye uçtu 23 YARALI

Servis dereye uçtu 23 YARALI

Antalya'da bir otele ait servis minibüsü, dereye uçtu. Korkutan kazada bir kişi öldü 23 kişi yaralandi.

Antalya-Kemer karayolunda bir otele ait servis minibüsünün dereye devrilmesi sonucu bir kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Metin Güner'in kullandığı 07 BKA 06 plakalı servis minibüsü, saat 17.00 sıralarında Kemer'deki 5 yıldızlı Katamaran Resort Otel'in personelini Antalya'ya getirmek üzere yola çıktı.

Yaklaşık 20 dakika sonra Beldibi Beldesi'ndeki Akyarlar Tüneli'ni geçen minibüsün sürücüsü, önündeki plakası alınamayan kamyonun arkasından düşen demir çubuklar nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan minibüs, uçuruma uçarak yaklaşık 30 metre aşağıdaki ağaçların üzerine devrildi.

Minibüste çok sayıda yaralı olduğunun bildirilmesi üzerine kaza yerine Antalya ve Kemer'den 11 ambulans ve kurtarma ekibi gönderildi.

İçerisinde 26 kişi olan minibüsün kaza yaptığı yere ulaşan trafik ekipleri, durumu ağır olanlar için ambulans helikopterin de gönderilmesini istedi.

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi önündeki pistten havalanan ambulans helikopter karayoluna inerek yaralılardan birini alırken, diğer 11 ambulans da olay yerindeki 22 yaralıyı karayoluyla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelere taşıdı.

Minibüsün altında sıkışan otel çalışanı 45 yaşındaki Nazire Yalçın'ın öldüğü belirtildi.

Kaza yerine gelerek bilgi alan otelin sahibi Erdal Tontu, tünelden çıkan servis minibüsün önündeki kamyon nedeniyle kaza yaptığını söyledi
 

Etiketler :